REKLAMI GEÇ

MEKİĞİN DEPLASMAN GİDERİNİ İŞADAMI NAZA ÜSTLENDİ

MEKİĞİN DEPLASMAN GİDERİNİ İŞADAMI NAZA ÜSTLENDİ

Kızılcabölükspor’un deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Sultanbeyli Belediyespor maçının yolculuk ve konaklama giderlerini işadamı Muharrem Naza üstlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Ekim 2018 Salı, 09:50

Bir mahalle takımı olmasına karşın yıllardır başarı ile Denizli’yi profesyonel ligde temsil eden Kızılcabölükspor, sınırlı gelir kaynakları ile ayakta durmaya çalışıyor. Bu durumu bilen işadamlarından Naza Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Naza büyük bir özveride bulunarak sarı kırmızılıların bu haftaki deplasman giderlerini üstlendi.

Kızılcabölükspor’un İstanbul temsilcisi Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaştığı ve 1-1 berabere kaldığı maçın ulaşım ve konuklama giderlerini karşılayan işadamı Muharrem Naza’ya Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran’dan teşekkür geldi.

Duran yaptığı yazılı açıklamada; “Takımımızın deplasman masrafları hususunda bizlere her zaman destekleri olan değerli hemşehrimiz Naza Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Naza, Sultanbeyli Belediyespor maçının deplasman masraflarını karşılayarak takımımıza bu sezonda katkıda bulundu. Değerli iş adamımız Muharrem Naza’ya şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına çok teşekkür ediyorum. Bu örnek davranışın diğer iş adamlarımızdan da geleceğine inanıyorum. Kızılcabölükspor’umuza hep beraber sahip çıkalım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..