REKLAMI GEÇ

Mekiğin golcüsü Kocaman beşledi

Mekiğin golcüsü Kocaman beşledi

5’LEDİ Kızılcabölükspor’un kaptanı Hüseyin Çelik beş hafta aradan sonra gollerle döndü.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 2 Aralık 2014 Salı, 11:26

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Tutap Şekerspor’u 4-0 yenerek evinde maç kazanamama şanssızlığını kıran Kızılcabölükspor’da Kocaman lakaplı kaptan Hüseyin Çelik iki gol atarak öne çıktı.

Ligde en son Manavgatspor maçında gol kaydeden Hüseyin Çelik beş hafta aradan sonra Tutap Şekerspor’a patladı.
Maçın 27. dakikasında kafa vuruşu ile 31. dakikada ise penaltı atışı ile farkı ikiye çıkaran kaptan takımının da rahatlamasını sağladı.
Sezonun ilk haftası Çorum Belediyespor filelerine de iki gol bırakan Kocaman 5 golle takımın en golcü ismi oldu. Sarı kırmızılı takımın penaltıcısı olan kaptan kaydettiği üç golü penaltı noktasından buldu.
26 yaşındaki deneyimli forvet oyuncusu iki sezon önce Bergama Belediyespor’dan transfer edilmişti. Geçen sezon sarı kırmızılı forma iye 7 gol atan Hüseyin Çelik bu sezon 13 lig maçında beş golü bularak çok can yakacağının sinyalini verdi.

YÜKSEK KONSANTRASYONLA OYNADIK
Tutap Şekerspor karşısında kazanma arzusunu sahaya yansıttıklarını söyleyen deneyimli golcü kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, “İç sahada kazanamama sıkıntımızı sonlandırmak istiyorduk. Maça çok iyi hazırlandık. Yüksek konsantrasyondan dolayı ilk 10 dakika sahada istediklerimizi yapamadık.Ardından oyuna ağırlığımızı koyduk ve farklı bir skorla kazandık.Kazandığımız için mutluyuz. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. İki gol attım ama şans yanımda olsa daha fazlası da olabilirdi. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Gücümüzün olduğunu biliyoruz. Üst sıralara tırmanarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi.Kaptan Hüseyin Çelik iç sahadaki şanssızlıklarını kırdıklarını belirterek, galibiyetler serisi yakalayacaklarının altını çizdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..