REKLAMI GEÇ

Mekiğin keyfi yerinde

Mekiğin keyfi yerinde

Ligde son üç maçından 9 puan çıkaran Kızılcabölükspor, play-off grubu ile arasındaki puan farkını ikiye indirdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 15 Aralık 2014 Pazartesi, 11:25

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Batman Petrolspor’u kaptan Hüseyin Çelik’iniki golüyle deviren Kızılcabölükspor son üç haftada 9 puan aldı. Sarı kırmızılılar Bozüyükspor ve Tutap Şekerspor maçlarında elde edilen üçer puanla sıralamada 9. basamağa yükseldi, play-off hattı ile arasındaki puan farkını ikiye düşürdü.

Maç sonunda galibiyeti taraftarları ile kutlayan sarı kırmızılılarda galibiyet sevinci yaşanıyor. Bu sezon Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda çıktıkları ikinci maçtan da galibiyet çıkaran Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Hasan Şermet maçı denizlisporhaber.com’a değerlendirdi.
Daha zor bir maç beklediklerini kaydeden deneyimli teknik adam, “Bu maçın bizim açımızdan beklediğimizden de kolay geçtiğini söyleyebilirim. Biz daha dirençli bir rakip bekliyorduk. Maç içinde çok pozisyon ürettik. Pek çok pozisyonu da son paslardaki dikkatsizliğimiz nedeniyle tehlikeli olamadan harcadık. Oyunun kontrolünü maç boyunca elimizde tuttuk. Kazandığımız için mutluyuz” diye konuştu.

Maçın 11.dakikasında sakatlığı nedeniyle değişiklik isteyen Çağlayan İrece’nin dizinde bir sıkıntı bulunduğunu söyleyen Teknik Direktör Hasan Şermet, “Çağlayan’ın MR’ı çekilecek. Sorunun ne olduğu o zaman tespit edilecek. Umarım ciddi bir sıkıntı yoktur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..