REKLAMI GEÇ

MEKİĞİN PATRONU YALÇIN: SKOR DAHA FARKLI OLABİLİRDİ

MEKİĞİN PATRONU YALÇIN: SKOR DAHA FARKLI OLABİLİRDİ

Evinde Alibeyköyspor karşısında geriye düştüğü maçta 4-1’le kazanan sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Ali Yalçın özellikle ikinci yarıda kaçan pozisyonlara dikkat çekti, “Skor daha farklı olabilirdi” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Ekim 2018 Pazartesi, 09:41

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Alibeyköyspor’u konuk eden Kızılcabölükspor geriye düştüğü maçta 4-1 kazanmasını bildi. Sarı kırmızılılar karşılaşmanın ikinci yarısında çok sayıda pozisyon üretse de son vuruşlarda ya da final paslarında etkili olamayışı farkın daha da açılmasına engel oldu.
Karşılaşma sonrasında üç puanı taraftara hediye eden Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın da bu konuya dikkat çekti.

Rakibin maça iyi başladığını ilk 15 dakikalık dilimde istediklerini sahaya yansıtamadıklarını söyleyen Yalçın, “Yediğimiz golün ardından silkelendik ve rakip kaleye yüklendik. Peş peşe gelen gollerle devre 3-1 önde girdik. İkinci yarıda oyun tamamen rakip sahada oynandı ve birçok pozisyon bulduk. Skor daha da farklı olabilirdi. Sonuç itibari ile sahadan galibiyetle ayrıldık. Kazandığımız için mutluyuz. Bu galibiyet bizi liderlik koltuğuna oturttu. Maçlarımız bol gollü, seyir zevki yüksek, adrenalini yüksek geçiyor. Alibeyköyspor galibiyetini tüm taraftarlarımıza armağan ediyorum. Ama bu lider takıma 150-200 seyirci yakışmıyor. Daha önce taraftarlarımız tribünleri hınca hınç doldurarak birçok kez takımlarının yanında olmuşlardı. Son maçlarda bu sayıda büyük düşüş var. Biz taraftarlarımızla bir bütünüz. Onların desteği bizler için çok önemli. Taraftarlarımızın bundan sonraki maçlarda üzerine düşeni yapacaklarına inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..