REKLAMI GEÇ

MEKİĞİN SIRRI ÖZGÜRLÜK

MEKİĞİN SIRRI ÖZGÜRLÜK

Ligde oynadığı 9 maçın 8’nci gol atma başarısı gösteren Kızılcabölükspor toplamda 22 kez rakip fileleri havalandırdı. Teknik Direktör Ali Yalçın her oyuncusundan skora katkı koymasını istiyor. Yalçın’ın gol sırrı ise ‘özgürlük’…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Ekim 2018 Pazartesi, 14:26

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Kemerspor deplasmanında Samat Dağlı’nın iki ve Taygun Vurgun’un golleri ile 3-0 kazanan Kızılcabölükspor sezonun ilk deplasman galibiyetini aldı.
Sarı kırmızılı takım ligde altı maçtır kaybetmeyerek rakiplerine göz dağı vermeyi sürdürüyor.

Antalya deplasmanında dört oyuncusundan yoksun Kemerspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Teknik Direktör Ali Yalçın, “Sezonun ilk deplasman galibiyetini aldık. Tüm takıbı tebrik ediyorum. İyi bir oyun ortaya koyduk. Üst sıralarda olmak için çierde dışarda puanlar almalıyız. Geçen hafta kendi evimizde son dakika golü ile iki puan bırakmıştık. Bu maçı telafi ettik” dedi.

Karşılaşmaya iyi başadıklarını golsüz geçen ilk yarıda 3-4 pozisyon bulduklarını söyleyen Kızılcabölükspor teknik patronu Ali Yalçın; “İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendirseydik maçı daha erken koparabilirdik. İkinci yarıda çabuk oyuncularımızı oyuna aldık. İlk golden sonra rakibin direnci kırıldı. Takımın özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu kazanma arzusu beni memnun etti” dedi.

Sezonun ilk haftasında Bergama Bld. karşısında 0-0’lık skor alan bunun dışında oynadığı 8 maçta da rakip filelere gol atma becerisi gösteren Kızılcabölükspor gol sayısını 22’ye yükseltti.

Sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Ali Yalçın her oyuncusundan skora katkı sağlamasını istediğini hatırlatarak, bu kadar çok gol atmalarının nedeninin takımı özgür bırakmak olduğunu söyledi.

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın bu konuda; “Takımdaki herkesin skora katkı sağlamasını istiyoruz. Bunun karşılığını da alıyoruz. Takıma bu felsefeyi yerleştirdik. Saha içinde herkese özgürlük tanıyorum. Pozisyon çeken adam o koridoru kullansın istiyorum. Elbette şuursuz git-gellerden bahsetmiyorum. Pozisyon bulunca herkes kullansın istiyorum. Korkusuzca ileri çıksınlar istiyoru. Bu durum bize fazlasıyla gol kazandırdı. Daha önemlisi gol atmak konusunda takımın iştahı giderek artıyor” ifadelerini kullandı.

Sarı kırmızılı takımda 9 hafta geride kalırken Oğuzhan 6 golle takımın en skorer ismi oldu. Samet Dağlı bu hafta attığı iki golle gol sayısını 5’e yükseltirken İlyas Ural da rakip fileleri dört kez havalandırdı. Mekikte Gökhan Özer, Taygun, Emirhan ve Ali Helvacı da skora katkı yapan isimler oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..