REKLAMI GEÇ

MEKİĞİN SORUNU GOL

MEKİĞİN SORUNU GOL

Çorum Belediyespor’u elinden kaçıran sarı kırmızılılarda son haftalarda gol sorunu öne çıkmaya başladı. Pozisyon üretmekte zorlanmayan Mekik son vuruşlardaki şanssızlığı nedeniyle puanlar kaybetti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 12 Aralık 2017 Salı, 11:14

Hafta sonunda Çorum Belediyespor’u konuk eden Kızılcabölükspor’da gol problemi öne çıkmaya başladı.

Teknik Direktör Hasan Şermet’in öğrencileri pizsoyn üretmekte zorlanmasa da gol yollarında son vuruşlarda şanssızlıklar yaşadı ve bu durum çok değerli puan kayıplarına neden oldu.

Ligde son 4 maçında üç gol atarak 4 beraberlik elde eden sarı kırmızılılar aynı sorunu Çorum Belediyespor maçında da yaşadı. Özellikle maçın ilk yarısında üç net fırsatı kullanamayan sarı kırmızılı hücum oyuncuları, uzun toplarla sahasından çıkan Çorum Belediyespor karşısında aradığı golü son dakikalarda bulduysa da sahada iki puanı bıraktı.

Teknik Direktör Hasan Şermet maça ilişkin denizlisporhaber.com’a değerlendirmelerde bulundu. Rakibin katı defans anlayışından şikayet eden Şermet, “Buraya gelen takımlar oyun oynamak yerine savunma yapmayı tercih ediyor. Çorum Belediyespor maçında da böyle oldu. Uzun toplarla kendi sahalarından çıkmaya çalıştılar. Bu toplardan biri kalemizde gol oldu. İlk yarıda etkili ve üretken bir oyun ortaya koyduk. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarıda oyun daha durağan geçti. Topu rakip ceza alanına taşımayı başarsak da son vuruşlarda etkili olamadık. Saha şartları bir kez daha aleyhimizeydi. Rakip takım da süreyi eritmek için her şeyi yaptı” diye konuştu.

Takımda yaşanan gol sıkıntısına da değinen Şermet, “Gol bölgemizde zaten sıkıntılarımız vardı. Son haftalarda iyice açığa çıktı. Oyunsal olarak kalitemiz geride kalan haftalara göre biraz daha düştü. Pozisyon üretiyoruz ama son vuruşlarda sıkıntı yaşıyoruz. Rakip bir kez geldi ve o pozisyonda da gol yedik. Kazanabileceğimiz maçlarda önemli puanlar kaybettik. Sonuç odaklı olmamız lazım” dedi.

Sarı kırmızılılar bir günlük aranın ardından bugün yenileme antrenmanı ile Elaziz Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Bugün öğrencilerine kros çalışması yaptırmayı planlayan Şermet’in takımında Çorum Belediye maçında iç yan bağlarından sorun yaşayan Kaan Dorak’ın MR’ı çekilecek. Hafif sakatlıkları bulunan Ramazan Erarslan ve Bahadır da bugünkü çalışmada yer almayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..