REKLAMI GEÇ

MEKİK 17 YAŞINDAKİ YASİN’E ÜÇ YILLIK SÖZLEŞME YAPTI

MEKİK 17 YAŞINDAKİ YASİN’E ÜÇ YILLIK SÖZLEŞME YAPTI

Kızılcabölükspor uzun süredir A Takım ile antrenmanlara çıkan 17 yaşındaki Yasin Yılmaz ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Aralık 2019 Pazartesi, 09:22

Denizli’nin 3. Lig’deki temsilcisi Kızılcabölükspor gençlere yatırımı sürdürüyor. Sarı kırmızılılar yaklaşık 3,5 yıldır A Takım ile antrenmanlara çıkan Yasin Yılmaz’a profesyonel sözleşme yaptı.

Orta sahada görev alan 17 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılılara Tekkeköyspor’dan gelmişti. Oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Bu süreçte altyapı kategorilerinde forma giyen başarılı futbolcumuz 2 şampiyonluk ve 2 play-off heyecanı yaşadı. Altyapıda toplamda 97 müsabakada forma giyen Yasin 56 gol atarken, 24’de asist yaptı.

Şirinköy’deki Kızılcabölükspor tesislerinde gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Osman Duran, Futbol Şube Sorumlusu Halil Tun, Altyapı’dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ramazan Usta, kulüp müdürü Ahmet Kafes, Teknik Direktör Serkan Görgeç, Altyapı Koordinatörü İsmail Görücü, Altyapı Antrenörü Gökhan Hor ve Yasin Yılmaz’ın ailesi katıldı.

Profesyonel sözleşmeye imza atarak hayallerini gerçekleştirdiğini belirten Yasin Yılmaz, “Çok mutluyum. Başta başkanımız Osman Duran, yönetim kurulu üyelerimiz, hocamız Serkan Görgeç, altyapı hocamız Gökhan Hor ve ekibine, ayrıca üzerimde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Takımıma faydalı bir oyuncu olmak en büyük arzum. Çok çalışarak bana güvenen herkesi mahçup etmeyeceğim” diye konuştu.

Altyapıdan bir oyuncuyu profesyonel yaparak Denizlili gençleri Türk futboluna kazandırmaya devam ettiklerini belirten Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, “Profesyonel liglerde ilk sezonumuzdan itibaren genç oyuncuları oynatmaya başlamıştık. Sedat ve Burak ile başlayan bu süreçte bir çok Denizli’li genç oyuncuya forma verdik. Altyapıya önem veriyoruz. Yasin’in de yeteneklerini en kısa sürede sergileyeceğine inanıyorum. Yeniden hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..