REKLAMI GEÇ

MEKİK AKSARAY’A BİLENİYOR

MEKİK AKSARAY’A BİLENİYOR

Ligde bir an önce üst sıralara tırmanmak isteyen Kızılcabölükspor gözünü Aksaray maçına çevirdi. Sarı kırmızılılar zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Kasım 2019 Çarşamba, 10:09

TFF 3. Lig 1. Grup’ta Denizli’yi temsil eden Kızılcabölükspor’da 68 Aksaray Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor.
Sarı kırmızılılar pazar günü kendi evinde oynayacakları karşılaşmaya kilitlendi.  Şirinköy Sahası’nda Teknik Direktör Serkan Görgeç önderliğindeki çalışma yaklaşık iki saat sürdü. Düz koşunun ardından pas çalışması yapan Mekik idmanı çift kale maçla tamamladı.

Çift kalede Mehmet Eray, Kerem, Alper Hamdi ve Mustafa Altun dikkat çeken isimler oldu.
İç sahada oynadığı son 5 maçını kaybetmeyen sarı kırmızılılar Aksaray karşısında üç puanın sahibi olmak istiyor. Lider Serik ve Şile Yıldız’ı Kızılcabölük’te deviren sarı kırmızılı takım Aksaray’ı da evine puansız göndermenin hesaplarını yapıyor.

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri son çalışmayı izleyerek takıma moral verdi. Sarı kırmızılıların başkanı Duran, hafta sonundaki karşılaşma öncesi taraftara seslenerek takıma sahip çıkmalarını istedi.

Bu sezon lige kötü bir başlangıç yapan ve bir türlü istediği yükseleşe gerçekleştiremeyen Kızılcabölükspor, Aksaray maçı ile birlikte devre sonunda topladığı puanlarla üst sıralara tırmanmak istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..