REKLAMI GEÇ

Mekik Antalya kampını bitirdi

Mekik Antalya kampını bitirdi

Devre arası çalışmalarını Antalya’da gerçekleştiren Kızılcabölükspor bir haftalık kampı tamamladı. Sarı kırmızılılar çalışmalarına Denizli’de devam edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Ocak 2020 Perşembe, 09:38

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor, devre arası kampının bir bölümünü Antalya’da geçirdi. Sarı kırmızılılar Kızılcabölüklü işadamına ait Corner Park’ta sürdürdüğü hazırlık çalışmalarında Ofspor ve Cizrespor ile birer hazırlık maçı yaptı. Kadroya dahil olan 4 yeni futbolcunun da katıldıı kamp çalışmalarında taktik ve teknik varyasyonlar deneyen sarı kırmızılılar bir haftalık çalışmanın ardından dün Denizli’deki tesislerinde toplandı ve çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Antalya kampını değerlendiren Teknik Direktör Serkan Görgeç yoğun tempoda geçirdikleri antrenmanların takıma katkı koyacağını belirtirken, “Verimli bir kamp süreci geçirdik. Yeni transferlerimizde kampa katıldılar ve uyum sürecini çabuk atlattılar. Takımda olumlu yönde bir kaynaşma ve bütünleşme oldu. Antrenmanlarımız neşeli şekilde geçti. Birçok taktik ve teknik çalışmalar yaptık. Hazırlık maçlarında da oyun anlamında iyi sinyaller verdik. 2 günlük iznin ardından hazırlıklarımıza Şirinköy’de devam edeceğiz. İnşallah sezonun ikinci yarısına kadar hazır hale geleceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..