REKLAMI GEÇ

MEKİK ATATÜRK’Ü İSTİYOR

MEKİK ATATÜRK’Ü İSTİYOR

Saha sıkıntısı süren Kızılcabölükspor sezonun ikinci yarısında 7 maç için Denizli Atatürk Stadı’nı istiyor. Sarı kırmızılı yönetim Elazığ Atatürk Stadı’nın kullanımını ise örnek olarak görüyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Aralık 2017 Çarşamba, 12:00

Bu sezon 2. Lig’e yükselme mücadelesi veren Kızılcabölükspor’un saha problemi bitmiyor. Kızılcabölük Sahası’ndaki zeminin gravürleri ve ebatları ile ilgili sıkıntı yaşayan, özellikle kış şartlarında taraftar problemi de hisseden sarı kırmızılı takım Denizli Atatürk Stadı’nda oynamak istiyor.

Devrenin son maçında Elaziz Belediyespor’a konuk olan sarı kırmızılı yönetim Elazığ Atatürk Stadı’nı kentin iki takımının da kullandığını öğrenince Denizlispor Kulübü’ne Denizli Atatürk Stadı’nın kullanımı için başvuruda bulundu. Şimdilik yeşil siyahlı kulüpten yanıt alamayan sarı kırmızılı yöneticiler, “Zeminin bozulması endişesini haklı buluyoruz. Fakat Elazığ’da aynı sahayı iki takım kullanıyor. Bazen maçlar bir gün arayla oynanıyor. İyi bakılan bir  sahada zemin problemi olmayacağını düşünüyoruz. En azından Denizlispor’un deplasmanda oynadığı haftalarda Denizli Atatürk Stadı’nı kullanmak istiyoruz” diye konuştu.

Sarı kırmızılılar Osmaniye, Tepecik, Sultanbeyli, Aydın 1923, Tarsus İdman Yurdu, Payasspor ve Elaziz maçlarını Atatürk Stadı’nda oynamak istediklerini belirtti. Bu 7 maçın altısında Denizlispor haftayı deplasmanda geçirecek. 14 Şubat’taki Tepecik maçı ise Çarşamba günü oynanacak.

Sarı kırmızılı yöneticiler Kızılcabölük Sahası’nın ebatları nedeniyle de kendilerini sıkıntıya soktuğunu belirterek, “Bu sezon 2. Lig hedefi ortaya koyduk. İç saha maçlarında saha ebatları aleyhimize dönüyor. Rakipler Denizli’deki maçlarda kapanıyor ve küçük sahada ciddi puan kayıpları yaşıyoruz. Atatürk Stadı’nı en azından bu 7 maçta kullanabilirsek bizim için çok daha iyi olacak” diye konuştu.

Denizli’de antrenman sahası konusunda da sıkıntı yaşayan sarı kırmızılı takım Şirinköy Sahası’nı iki ilçe takımı ile paylaşması nedeniyle ekstra çalışmaları gerçekleştiremiyor.

Diğer yandan hafta başındaki maçtan önce Elazığ Atatürk Stadı’nın zeminini inceleyen Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, “Dikkatli planlama yapıldığında bir sorun olmayacağını buradaki örnekte de rahatlıkla görüyoruz. Kızılcabölükspor da Denizli’nin takımı. Bu konuda anlayış ve destek bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..