REKLAMI GEÇ

MEKİK ATEŞ HATTINDA

MEKİK ATEŞ HATTINDA

Profesyonel ligde finaller, play-off’lar gören Kızılcabölükspor bu sezon düşme hattında yer aldı, taraftarını üzdü. Başkan Osman Duran, “Kimse endişe etmesin. Gerekli takviyeleri yaptık. Takım ligde kalacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Ocak 2020 Pazartesi, 13:10

TFF 3. Lig 1. Grup’ta pazar günü Hopaspor’a konuk olan Kızılcabölükspor maçı 2-0 kaybetti ve 20 puanda yer aldı. Yomraspor’un kazandığı haftada her iki takım puanlarını eşitlerken sıralamada 15 ve 16’ncılıkla art arda geldiler.

Bir mahalle takımı olarak öne çıkan Kızılcabölükspor, profesyonel liglerdeki en kötü dönemini geçiriyor.

Daha önce 2. Lig için final oyanayan ve pek çok kez play-off eşleşmelerinde boy gösteren sarı kırmızılılar ilk kez düşme korkusu yaşıyor.

Denizlisporhaber.com’a değerlendirmelerde bulunan Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran takımın ligde kalacağını kimsenin endişe etmemesi gerektiğini söyledi. Duran yeni transferlerle takıma takviyeler yapıldığını, futbolcuların uyum sorunu yaşadıklarını belirterek, “Gerekli adımları attık, takıma takviye yaptık. Bu tip uyum sorunları yaşanır. Takım toparlanacaktır” dedi.

Önlerinde üç zorlu müsabaka olduğunu hatırlatan Başkan Duran, “Tokatspor, Sultanbeyli ve Yeni Orduspor maçları bizim için çok çok önemli. Bu üç maçtan toplam 9 puan çıkarmak istiyoruz. Bu üç maçın skoru bizim için belirleyici olacaktır. Bizim yerimiz buralar değil. Ben hem teknik ekibime hem de takımıma güveniyorum. Bu sezon beklediğimiz destekleri alamadık. Ligde kalmamız önemli. Ligde kalmak için ne gerekiyorsa da yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..