REKLAMI GEÇ

MEKİK BERGAMA DEPLASMANINDAN ÜÇ PUANLA DÖNECEK

MEKİK BERGAMA DEPLASMANINDAN ÜÇ PUANLA DÖNECEK

3. Grup’ta ortaya koyduğu mücadele ile tüm rakiplerinin saygısını kazanan Kızılcabölükspor, bu hafta Bergama Belediyespor’a konuk oluyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 9 Kasım 2013 Cumartesi, 11:54

SELAMİ AYDIN / Ligde aldığı başarılı sonuçlarla üst sıralara tırmanan Kızılcabölükspor bu hafta Bergama Belediyespor deplasmanına konuk oluyor. Sarı kırmızılı ekip Pazar günü saat 13:30’daki karşılaşmayı mutlaka kazanmak istiyor. Ligde şu ana kadar istediği sonuçları alamayan ev sahibi takım ise sıralamada alt basamaklarda yer alıyor.

Bergama 14 Eylül Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Cihan Aktaş yönetecek. Aktaş’ın yardımcılıklarını Sedat Etik ve Abdurrahman Duman yapacak.

ÇAĞLAYAN İRECE YOK

Sarı kırmızılılarda Payas maçında sarı kart gören Çağlayan İrece cezalı duruma düştü. Kızılcabölük’ün en önemi kozlarından biri olan Çağlayan bu karşılaşmada arkadaşlarını yalnız bırakacak. Kırmızı kart cezalısı olan Hüseyin Çelik de bu maçtaki yerini alamayacak.

Diğer yandan sakatlıkları nedeniyle geçen hafta takımı yalnız bırakan Ali Hürlü ve Ergin’in durumu da maç saatinde belli olacak. İki futbolcuda bu maçta oynamak istediklerini Teknik Direktör Hasan Şermet’e bildirdi. Deneyimli hoca iki oyuncusunun son durumu hakkında sağlık ekibinden bilgi aldıktan sonra kararını verecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..