REKLAMI GEÇ

MEKİK ÇALIŞMALARA ARA VERDİ YARIN TOPLANACAK

MEKİK ÇALIŞMALARA ARA VERDİ YARIN TOPLANACAK

Kızılcabölüksporda yoğun geçen kamp dönemi boyunca öğrencilerine yüklenen Teknik Direktör Ali Yalçın takıma iki günlük izin verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Temmuz 2018 Pazartesi, 10:43

TFF 3. Lig 2 Grup’taki Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor yeni sezon hazırlıklarına ara verdi. Sarı kırmızılılar Şirinköy’de kendi tesislerinde başladığı hazırlıklarında geride kalan süreçte daha çok kuvvet ağırlıklı çalışmalar yaptı. Öğrencilerinin kondisyonunu yükselten Teknik Direktör Ali Yalçın tempolu dönemin ardından takıma iki gün izin verdi.

Sarı kırmızılılar yarın tam kadro olarak yine kendi tesislerinde toplanacak ve hazırlıklarını sürdürecek. Hafta sonunda Turgutluspor ile hazırlık maçı yapmayı planlayan sarı kırmızılılar lig başlayana kadar 5 hazırlık karşılaşması yapmayı planlıyor.

Sarı kırmızılılarda hazırlık maçları sırasında sorun çıkan bölgelere transfer yapılması da gündeme gelecek.

Diğer yandan kamp atmosferinden memnun olan Teknik Direktör Ali Yalçın takımdaki arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu belirterek, “İyi bir aile olduk. Sıcacık pozitif bir atmosfere sahip olan tesislerimizde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Lige hazır olacağız. Eksiklerimizi hazırlık maçlarında görüp sorunları gidereceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..