REKLAMI GEÇ

Mekik Çatalca’yı kanatlardan vuracak

Mekik Çatalca’yı kanatlardan vuracak

Tavas’ta sadece Tire’yi deviren, diğer maçlarında puan kaybeden Kızılcabölükspor, Çatalca maçında puan kaybetmeyecek.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 14 Kasım 2014 Cuma, 12:11

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta topladığı 15 puanla 10. sırada yer alan Kızılcabölükspor, hafta sonunda karşılaşacağı Çatalcaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Tavas’taki maç öncesi öğrencilerini dikkatli olmaları konusunda sık sık uyaran Teknik Direktör Hasan Şermet galibiyetten başka sonuç istemediğinin altını çizdi.
Günü Şirinköy Stadı’ndaki antrenmanla geçiren sarı kırmızılılar önce 5’e 2 çalıştı daha sonra hücum organizasyonları üzerinde durdu. Öğrencilerine kanatlardan orta çalışması yaptıran deneyimli teknik adam, hücum hattındaki oyuncularından ise yüksek topları rakibe bırakmadan sonuca gitmelerini istedi. Takım yardımcı antrenör Serkan Görgeç’in savunduğu kaleye gol atmaya çalıştı.

Çalışmalar sırasında kaptan Hüseyin Çelik hafif bir sakatlık geçirerek, idmanın son bölümünde dinlendi. Başkan Osman Duran’ın da izlediği antrenmanda futbolcuların morallerinin yüksek ve istekli oldukları gözlendi.

Başkan Duran idman sonrası değerlendirmede bulunarak, “Kendi evimizde şanssızlıklar yaşadık. Bunun Çatalca maçında olmamasını istiyoruz. Bu maçı mutlaka kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Denizli halkının ve şehrimizin ileri gelenlerinin desteklerini bekliyoruz. Kızılcabölükspor kendi olanakları ile yaşamaya çalışan bir kulüp. Büyük harcamalar pahalı transferler yapmadan da bir şeylerin başarılabildiğini herkese gösterdik. Biraz destek olunsa konumumuz daha farklı olur. Başarabileceklerimiz ortada… Denizli halkından bu takıma sahip çıkmalarını ve bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz” dedi.

Kızılcabölükspor Menajeri Hakan Dolutaş ise çok genç bir oyuncu topluluğuna sahip olduklarının altını çizerek, “Genç bir takımız. Tecrübe eksiğimiz zaman zaman kendini gösteriyor. İyi mücadele ederek bu eksiğimizi hissettirmemeye çalışıyoruz. Bulunduğumuz konumdan memnunuz. Büyük hedefler ortaya koymadık. Bu hafta Çatalcaspor maçını kazanacağımızı düşünüyoruz. Ligde her takımı yenebilecek güçteyiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..