REKLAMI GEÇ

MEKİK DEPLASMANDA SİLİVRİ’YE KAYBETMEDİ 0-0

MEKİK DEPLASMANDA SİLİVRİ’YE KAYBETMEDİ 0-0

3. Lig’e ısınma sezonunda ligde kalmayı garantileyen Kızılcabölükspor, Silivri deplasmanından da puan çıkardı.

/ DENİZLİSPORHABER / 27 Nisan 2014 Pazar, 17:23

Denizli’nin 3. Lig 1. Grup’taki temsilcisi Kızılcabölükspor profesyonel ligdeki ilk sezonunda başarılı bir performans ortaya koydu. Özellikle deplasman maçlarında ligin en fazla puan toplayan takımlarından biri olan Mekik, son deplasmanı olan İstanbul’dan da bir puanı çıkardı. Silivrispor’un konuğu olan sarı kırmızılı ekip, karşılaşmadan 0-0 eşitlikle ayrıldı.

SİLİVRİSPOR 0 KIZILCABÖLÜKSPOR 0
STAT : Silivri Stadı
HAKEMLER: Ulaş Ayduran, Tolga Atsan, Cemalettin Gündoğdu
SİLİVRİSPOR: Barış Başkan, Güray Kula, Fuat Yaman, Serkan Urgancı, Vahit Yaşar, Yunus Yaşar, Cemal Şener, Erkan Yetişmiş (79’Gökhan Yılmaz), Oğuzhan Düzenli (66′ İsmail Düzgün), Taner Gürsoy, Alp Ertunga Ersagun Çakıroğlu (88′ Murat Kar)
KIZILCABÖLÜKSPOR: Asil Kaan Güler, Hasan Tosun, Koray Yıldız (54′ Gökhan Sürücü), Muhammet Serdar, Samet Kartop, Abdurrahman Ayhanoğlu, Serat Yahşi (79′ Niyazi Nayernazlı), Tugay Kaçar, Hüseyin Çelik, Burak Gökbel, Mustafa Tahran (90′ Furkan Taşdemir)
SARI KARTLAR: Güray Kula, Serkan Urgancı, Cemal Şener, Yılmaz Yiğit, İsmail Düzgün (Silivrispor) Samet Kartop, Gökhan Sürücü, Hasan Tosun (Kızılcabölükspor)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..