REKLAMI GEÇ

Mekik Doğan Seyfi’de

Mekik Doğan Seyfi’de

Kızılcabölükspor, Tavas İlçe Stadı’nın bakımda olması nedeniyle bu hafta Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda sahne alacak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 9 Aralık 2014 Salı, 12:33

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor bu hafta Batman Petrolspor ile Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda karşılaşacak. Sarı kırmızılı ilçe temsilcisinin maçlarını oynadığı Tavas İlçe Stadı’nın bakıma alınması nedeniyle bu kararın alındığı öğrenildi.

Pazar günü oynanacak karşılaşma öncesi değerlendirmede bulunan Sportif Direktör Hakar Dolutaş, “Doğan Seyfi Atlı Stadı zemini itibariyle Tavas Stadı’ndan çok daha iyi durumda. Bu nedenle futbolcuların istekli olacağı ve güzel futbol izlettirecekleri kanısındayız. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Ligde son iki haftada altı puan alan Kızılcabölükspor’un bu haftaki rakibi Batman Petrolspor’u değerlendiren Dolutaş, “Rakip iyi futbolculardan oluşan bir takım. Bu güne kadar şanssız maçlar kaybettiler. Ligin ekonomik gücü en iyi kulüplerinden biri. Sezon başında transfere ciddi harcamalar yaptılar. Ligdeki konumları ne olursa olsun zor bir rakip. Biz kazanmak istiyoruz” dedi.

Kızılcabölükspor’un ligdeki durumunu da değerlendiren Dolutaş, “Kızılcabölükspor ekonomik gücü sınırlı olan bir takım. Biz şampiyonluk hedefleri ortaya koymak yerine ligde kalıcı olmanın gayreti içindeyiz. Geçen sezon istediğimiz gibi gitti. Bu sezon da şimdilik istediğimiz noktadayız. İlerleyen haftalarda daha iyi yerlerde de olabiliriz. Sezon sonuna doğru play-off’u zorlayacağımıza inanıyorum. Bu imkanlarla bu noktada olmak güzel” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..