REKLAMI GEÇ

MEKİK ENERJİ DEPOLUYOR

MEKİK ENERJİ DEPOLUYOR

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kızılcabölükspor’da keyifler yerinde.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Temmuz 2017 Cuma, 10:41

Bu sezon Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Kızılcabölükspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kampı evinde gerçekleştiren sarı kırmızılı takım enerji depoluyor.

Kondisyon ağırlıklı çalışmalarla lige hazırlanan Mekikte teknik ekip akşam çalışmalarında yeni sezondaki oyun planını öğrencilerine ezberletiyor.

Dünü çift idmanla geçiren sarı kırmızılılar sabah çalışmasını salonda gerçekleştirdi. Akşam idmanında Şirinköy Sahası’nda toplanan sarı kırmızılı takım ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı, idmanı çift kale maçla tamamladı.

Çift kalede Melih, Ali, Fatih ve Sedat hırsları ile öne çıkan futbolcular oldu. Adntrenmanı Başkan Osman Duran da izledi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Transferini büyük ölçüde bitiren sarı kırmızılı takımda genç futbolcular da değerlendiriliyor. Atiker Konyaspor’un altyapısında yetişen İlyas Ural ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Orta sahada ve stoper mevkiinde görev alan futbolcudan yeni sezonda faydalanılmak isteniyor.

Sarı kırmızılılar 17 yaşındaki Muhammed Uçar’ı da renklerine bağladı. 5 yıllığına anlaşılan futbolcu Kunduspor’dan geldi. orta sahada görev alan oyuncu gelecek yıllara yatırım amaçlı kadroya dahil edildi.

Diğer yandan geçen sezon başında Anadolu Bağcılar’dan kiralanan Serkan Özen sözleşmesi sona erdiği için eski takımına döndü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..