REKLAMI GEÇ

Mekik iç sahada puan kaybı istemiyor

Mekik iç sahada puan kaybı istemiyor

Yarın evinde Van BBSK’yı ağırlayacak Kızılcabölükspor’da teknik patron Ali Yalçın iç sahada puan kaybı yaşamak istemediklerini söyledi, taraftardan takıma sahip çıkmalarını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Mart 2019 Cuma, 08:16

TFF 3. Lig 2. Grup’ta son dört maçınından 13 puan çıkaran ve zirve yarışına yeniden ortak olan Kızılcabölükspor yarın sahasında Van BBSK’yı konuk edecek. Son iki iç saha maçında Yeni Orduspor ve Sultanbeyli Belediyespor’u deviren Kızılcabölükspor yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek istiyor.
Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ali Yalçın da iç sahada puan kaybetmek istemediklerini söyledi.

Hedefi olan bir rakibe karşı oynayacaklarını kaydeden Yalçın taraftarların 90 dakika boyunca takıma sahip çıkmalarını isteyerek; “Hazırlıklarımıza hafta başından bu yana devam ediyoruz. Rakibimizde play-off hesapları yapıyor. İki takım içinde seyir zevki yüksek, güzel bir karşılaşma olacak. Biz iç sahada puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Hedefimiz kazanarak galibiyet serisini devam ettirmek. Oyuncularıma güveniyorum. Tüm taraflarımızdan cumartesi günü Kızılcabölük Stadı’nı doldurarak takımımıza 90 dakika boyunca destek olmalarını istiyorum. Bu önemli karşılaşmada taraftarlarımıza büyük iş düşecek. Sağ olsunlar bizi hiç yalnız bırakmıyor. Bu maçta da gerekeni yapacaklardır. Türkiye liglerinin en golcü iki takımından biriyiz. Çocuklar bunu hak ediyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..