REKLAMI GEÇ

MEKİK KADROYU GÜÇLENDİRDİ

MEKİK KADROYU GÜÇLENDİRDİ

Denizli’nin 3. Lig’deki temsilcisi Kızılcabölükspor, transfer döneminin kapanmasına kısa süre kala üç transferle takıma takviye yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Ağustos 2018 Salı, 13:03

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Kızılcabölükspor transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala takıma önemli takviyeler yaptı.

Sarı kırmızılı yönetim teknik patron Ali Yalçın’ın raporu doğrultusunda Sancaktepe Belediyespor’dan kanat oyuncusu Umut Kıral, Sarayköyspor’dan kaleci Amaç Ulaş Başram ve Acıpayam Belediyespor’un ol beki Ramazan Özkan ile anlaştı. Sarı kırmızılı yönetim Umut Kıral ile iki yıllık, Amaç Ulaş Bayram ve Ramazan Özkan ile üçer yıllık sözleşme yaptı.

Sancaktepe Belediyespor forması ile şampiyonluk sevinci yaşayan Umut Kıral, Kızılcabölükspor’a imza attığı için mutlu olduğunu söylerken, “Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Burada oynayacağım için mutluyum. Daha önce 3.Ligde şampiyonluk yaşamıştım. İnşallah bir kez daha bu sevinci yaşamak nasip olur. Elimden gelenin en iyisini yaparak takımıma katkı sağlayacağım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..