REKLAMI GEÇ

Mekik kendine geldi

Mekik kendine geldi

Hafta içindeki Manavgat yenilgisinden sonra zorlu İstanbulspor deplasmanına konuk olan Kızılcabölükspor’da puan sevinci yaşanıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 27 Ekim 2014 Pazartesi, 11:13

Spor Toto 3. Lig’de Tire ve Kırıkhanspor galibiyetlerinden sonra evinde Manavgat’a 2-1 kaybeden Kızılcabölükspor çabuk toparladı. Serdar Yazıcı’nın kadro dışı bırakıldığı sarı kırmızılı ekip ligde evindeki 4 maçtan üçünü kazanan birinden berabere kalan İstanbulspor A.Ş.’ye konuk oldu. Golsüz biten karşılaşmayı denizsporhaber.com’a değerlendiren Genel Menajer Hakan Dolutaş, Denizli temsilcisinin çok iyi bir oyun ortaya koyduğunu söyledi.

Maçın syir zevki yüksek bir karşılaşma olduğuna işaret eden Dolutaş, “Çok iyi mücadele ettik İlk yarı 2 ikinci yarıda ise 3-4 gol pozisyonu ürettik. Rakipten daha üstün bir oyun ortaya koyduk. Sahada adeta ev sahibi takım bizmiş gibiydi. Rakip sadece uzun boylu forvetlerinden yararlanmak için yüksek toplara ve yan toplara yöneldi. Bizi böyle zorlamaya çalıştı. Oyun disiplininden hiç kopmadık” dedi.

Deplasmanda alınan bir puanın değerli olduğuna dikkat çeken Dolutaş, “Rakip kendi evinde maç kaybetmeyen bir takım. İstanbulspor A.Ş. deplasmanı ligin en zorlu deplasmanlarından biri. Fizik gücü yüksek bir takım ile oynanan karşılaşmadan alınan bir puan önemliydi. Biz de rakibe göre önlemlerimizi almıştık. Önde baskı yaptık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..