REKLAMI GEÇ

Mekik kendine geldi

Mekik kendine geldi

Sarı kırmızılılar dört hafta süren puan kayıplarının ardından zirve yarışındaki Kocaelispor’u devirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Kasım 2016 Pazartesi, 09:46

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor, Cumartesi günü grup ikincisi Kocaelispor’un konuğu oldu. Sarı kırmızılılar zorlu maçı Ramazan Erarslan’ın 90’ncı dakikada golü ile kazanmasını bildi.

Evindeki Van BBSK galibiyetinden sonra önce deplasmanda Manavgatspor’a kaybeden ardından Kütahyaspor, Karacabey Birlik  ve Bayburt Özel İdare ile berabere kalan sarı kırmızılılar ligdeki ikinci deplasman galibiyetini almış oldu.

Puanını 16’ya yükselten Kızılcabölükspor sıralamada da 10’ncu basamakta yer aldı.

SEMİH: SERİ GALİBİYETLER ALMALIYIZ
Sarı kırmızılıların hırçın defans oyuncusu Semih Ceylan maçın ardından yaptığı açıklamada, “Çok zor bir deplasmandan üç puan ile döndük. Maçın ilk bölümünde çok pozisyon ürettiysek de gole çeviremedik. Rakibi ise kalemize yaklaştırmadık. Uzaktan şutlarla gol aradılar. İkinci yarının ilk bölümünde topa hakim olamadık, baskı yedik. Daha sonra oyuna yine ağırlığımızı koyduk. Son dakika golü ile maçı kazandık. Önemli bir galibiyet. Artık seri galibiyetler alarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz” dedi.

BAŞKAN DURAN ÇOK MUTLU
Maçı değerlendiren Başkan Osman Duran ise; “Maça iyi başladık. İlk yarıda 3 net pozisyonumuz var ama değerlendiremedik. İkinci yarının ilk dakikalarında rakip taraftarın desteğinin artması sebebiyle biraz baskı yesek de kısa sürede oyunun kontrolünü elimize aldık. Nitekim son dakikada da olsa aradığımız golü bulduk. Buradan 3 puanla ayrılmak önemliydi. Kocaelispor galibiyetinin daha önemli hale gelmesi için Kartalspor ve Altay maçlarını kazanarak seri galibiyetler almamız gerekiyor. En kısa zamanda üst sıralara kendimizi atmamız lazım. Teknik heyete ve oyunculara güveniyorum. Onlarda gerekeni sahada yapacaklardır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..