REKLAMI GEÇ

Mekik lige şimdi başlıyor

Mekik lige şimdi başlıyor

Ligde son üç maçında puan alamayan Kızılcabölükspor’da Başkan Osman Duran Tire maçının yeni bir başlangıç olacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Ekim 2014 Cuma, 11:20

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Çorum Belediyespor galibiyeti ve deplasmanda Bursa Niliferspor beraberliğinin ardından Darıca Gençlerbirliği, Trabzon Akçaabat ve Zonguldak Kömürspor’a kaybeden Kızılcabölükspor’da Başkan Osman Duran krize el attı. Ligde 5 maçta 6 gol yiyen sarı kırmızılılar bu hafta Tavas İlçe Stadı’nda Tire 1922’yi ağırlayacak. Bu maçın kendileri açısından yeni bir başlangıç olacağını söyleyen Başkan Duran, hedeflerini gerçekleştirmek için maçı kazanacaklarını söyledi.

Kızılcabölükspor’un öncelikli hedefinin ligde tutunabilmek olduğunu hatırlatan Duran, “Biz bu takımı şampiyon olmak için kurmadık. Hedefimiz ligde tutunabilmek, futbolcu yetiştirmek ve Kızılcabölükspor adını tüm Türkiye’ye duyurmak. Rakiplerimize göre çok düşük bir bütçeye sahibiz. Daha çok genç oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Kötü sonuçlar alarak taraftarımızı üzdüğümüzü biliyoruz. Bunu bir an önce sonlandırmak istiyoruz. Hafta sonunda oynayacağımız Tire maçı bizim için zorlu bir viraj olacaktır. Kendi taraftarlarımız önünde üç puanı alarak üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz” dedi. Taraftarlara da seslenen Başkan Duran, “Bu maçta her zamankinden çok taraftara ihtiyacımız olacak. Takımımız nasıl ki bu maçta kapasitesinin üstünde oynayacaksa taraftarımızın da her zaman gösterdiğinden daha fazla destek göstermesine ihtiyacımız var” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..