REKLAMI GEÇ

MEKİK MAÇINA VALİ VE BAŞKANI BEKLİYOR

MEKİK MAÇINA VALİ VE BAŞKANI BEKLİYOR

Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda Aydınspor 1923’ü konuk edecek Kızılcabölükspor’da Başkan Duran kentin büyüklerini maça davet etti, taraftardan takıma sahip çıkmalarını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Mart 2018 Çarşamba, 18:42

TFF 3. Lig 3. Grup’ta play-off mücadelesi vermek isteyen Kızılcabölükspor, pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda Aydınspor 1923’ü konuk edecek. Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılarda Başkan Osman Duran tüm Denizli halkına seslendi, Kızılcabölükspor’a destek vermeye davet etti.

Son haftalara yaklaştıkça maçların zorlaştığını taraftar desteğinin öneminin arttığını söyleyen Başkan osman Duran, “Maçların zorluk derecesi artıyor. Her takım can havliyle mücadele ediyor. Hafta sonunda Aydınspor 1923’ü konuk edeceğiz. Alt sıralardaki rakibimizin puanlara ihtiyacı var. Bizim için sıralamanın bir önemi yok. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Denizli’deki tüm sporseverleri maçımıza bekliyoruz” dedi.

Kızılcabölükspor’un Denizli’nin takımı olduğunu hatırlatan Başkan Osman Duran, “Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu zorlu süreçte takımımızı yalnız bırakmayalım. Valimiz Hasan Karahan ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan başta olmak üzere şehrimizin büyüklerini de maçta görmek istiyoruz” diye konuştu.
3.Lig maçlarında passolig uygulamasının olmadığını hatırlatan Başkan Duran, “Kızılcabölükspor – Aydınspor 1923 maçında passolig uygulaması olmayacak. Tüm taraftarlar kağıt biletle maça girebilecek. Biletler maç günü de Atatürk Stadı’nda satılıyor olacak” dedi. Sarı kırmızılıların kalan üç iç saha maçını da Denizli Atatürk Stadı’nda oynayacağını söyleyen Başkan duran, diğer maçlarda da kapılarının sporseverlere açık olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..