REKLAMI GEÇ

MEKİK MUCİZE SEVER

MEKİK MUCİZE SEVER

Evinde Esenler Erokspor’a 3-1 kaybeden Kızılcabölükspor gözünü rövanş maçına çevirdi. Sarı kırmızılılar iki kez yer aldığı play-off turunda bu güne kadar deplasmanda maç kaybetmedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Mayıs 2019 Cumartesi, 11:04

TFF 3. Lig 2. Grup’u ilk beş içinde tamamlayarak yarı final oynama hakkı kazanan Kızılcabölükspor ilk maçını evinde Esenler Erokspor’a karşı oynadı ve 3-1 kaybetti.

Maç sonu büyük üzüntü yaşayan sarı kırmızılılar daha önce iki kez yer aldığı play-off’da final oynamayı başarmıştı.

Eleme maçlarında deplasmanlardan iyi skorlar çıkarmayı başaran Mekik daha önce hiçbir yarı final deplasman maçını kaybetmedi.

Sarı kırmızılılar 2015-16 sezonunda eşleştiği Düzyurtspo’la ilk maçını deplasmanda oynamış ve 0-0 berabere kalmıştı. Rövanşı evinde 1-0 kazanan Mekik, Çanakkale’de oynanan finalde Zoyguldak Kömürspor’a 2-1 kaybederek 2. Lig’in kapısından dönmüştü.

Sarı kırmızılılar geçen sezon da play-off turunda mücadele etmişti. Sultanbeyli Belediyespor ile eşleşen Mekik, Denizli’deki ilk maçında 0-0 beraberlikle ayrılmış ve yine avantaj kaybetmişti. Fakat deplasmanda fırtına gibi esen Kızılcabölükspor zorlu maçı 2-0 kazanarak adını finale yazdırmış, Ankara’daki finalde Tarsus İdman Yurdu’na 1-0 kaybederek 2. Lig hayalini gerçekleştirememişti.

Sarı kırmızılılar rakibi Esenler Erokspor ile 15 Mayıs’ta rövanş maçına çıkacak. İstanbul’daki maçta turu getirecek skoru arayacak olan Kızılcabölükspor grubundaki yüksek bütçeli takımları geride bıraktığı gibi yarı finalden de çıkarak adını finale yazdırmaya çalışacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..