REKLAMI GEÇ

Mekik play-off aşkına

Mekik play-off aşkına

Kırıkhan’ı devirip play-off hattı ile arasındaki puan farkını eriten Kızılcabölükspor yarın Manavgatspor deplasmanına konuk oluyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 10 Mart 2015 Salı, 12:54

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta aldığı skorlarla takdir toplayan Kızılcabölükspor son olarak evinde Kırıkhanspor’u devirerek play-off hattı ile arasındaki puan farkını eritmişti. Sarı kırmızılılar bu kez Manavgatspor deplasmanına konuk oluyor.

Evrenseki Stadı’ndaki karşılaşmayı İzmir Bölgesi hakemlerinden Deniz Gültekin yönetecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM
Pazar gününden bu yana ara vermeden bu maçın hazırlıklarını sürdüren Kızılcabölükspor, Denizli’deki son antrenmanını Şirinköy Stadı’nda yaptı. Teknik Direktör Hasan Şermet ve kurmaylarının nezaretinde yapılan antrenmanda takım 5’e 2 çalışmanın ardından çift kale maç yaptı. Futbolcuların mücadeleci ve istekli oluşları teknik heyeti memnun etti. Bugün Antalya’ya hareket eden sarı kırmızılılarda sakatlıkları süren Kerim Bölük ve Burak Yılmaz’ın yanı sıra kart cezalısı olan Çağlayan İrece de bu karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak.

BAŞKAN GALİBİYET İSTİYOR
Kızılcabölükspor’un iki sezondur önemli işler yaptığının altını çizen Başkan Osman Duran bu karşılaşmadan da galip geleceklerini söyledi. Ligde her takımı yenecek güce sahip olduklarını söyleyen Duran, “Rakibin ligdeki konumu yanıltıcı olabilir. Onlar da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Zor bir maç olacak. İyi futbolumuzu gollerle süsleyerek kazanabileceğimize inanıyorum. Tek isteğimiz Denizli halkının buradaki güzel şeylerin farkına varıp Kızılcabölükspor’a destek vermesi” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..