REKLAMI GEÇ

Mekik play-off istiyor

Mekik play-off istiyor

Kızılcabölükspor’da futbolcular bu sezon play-off oynamak istediklerini söyledi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 15 Ocak 2015 Perşembe, 11:54

Ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Kızılcabölükspor’da keyifler yerinde. Yeni transferlerle kadrosu güçlenen sarı kırmızılılarda futbolcular Başkan Osman Duran ve yöneticilerle görüşerek bu sezon play-off oynamak istediklerini söyledi.

Genel Menajer Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu futbolcuların istekli ve hırslı olduklarını belirtirken, “Kampımız devam ediyor. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Takım çok istekli. Futbolcular bu sezon play-off oynamak istiyor. Ligin ikinci bölümünde daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Sakatlık yaşayan Sedat’ın durumunun iyi olduğu bildirilirken Çağlayan’ın fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Antalya kampında Isparta ve Tepecikspor’la hazırlık maçı yapan Mekik bugün Yeni Diyarbakırspor ile de bir hazırlık maçı yapacak. Teknik ekip yeni transferlerin takıma uyum göstermelerinden dolayı memnun.

Diğer yandan Kızılcabölükspor İkinci Başkanı Sadık Emre Çaputçu, Denizli’nin bu takıma sahip çıkması gerektiğini belirtti. Başkan Osman Duran önderliğinde tüm yönetim kurulunun büyük çaba sarfettiğinin altını çizen Çaputçu, “Denizli’nin ilçe olmamasına rağmen kendi imkanları ile Denizlispor’dan sonra en üst ligde oynayan profesyonel takımları Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Kızılcabölükspor. Denizli BBSK’nın gelirleri ve imkanları Kızılcabölükspor’a göre daha iyi. Kızılcabölükspor’un bu imkanlara sahip olmadığını düşünürsek ikinci planda değerlendirildiğini söyleyebiliriz. Kızılcabölükspor’un başarısı göz ardı edilmemelidir. Bu takımın gelecekte daha üst liglere çıkma ihtimali azımsanacak düzeyde değil. Büyükşehir olan Denizlimizin Kızılcabölükspor’a da sahip çıkması gerekiyor. Denizli’de hiçbir ilçenin böyle bir başarısı yok” dedi. Ligin ikinci yarısında daha da başarılı olacaklarını söyleyen Çaputçu, “Kentin ileri gelenlerinin ve tüm Denizli’nin bu başarıya ortak olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..