REKLAMI GEÇ

MEKİK PLAY-OFF’DA ESENLER İLE EŞLEŞTİ

MEKİK PLAY-OFF’DA ESENLER İLE EŞLEŞTİ

İki kez 2. Lig’in kapısından dönen Kızılcabölükspor bu sezon da hedefine çok yakın. Sarı kırmızılılar düşük bütçelerine rağmen yine play-off şansı buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Mayıs 2019 Pazar, 13:07

Denizli’yi bu sezon TFF 3. Lig 2. Grup’ta temsil eden Tavas’ın Kızılcabölük Mahallesi’nin takımı Kızılcabölükspor zorlu normal sezonu Pazarspor deplasmanında tamamladı. Sarı kırmızılılar play-offu garantileyerek çıktığı maçı 3-1 kaybetti ve ligi beşinci sırada tamamladı.

Sezon içinde bir ara liderliği alan ve uzun süre de zirve mücadelesi veren sarı kırmızılılar 2. Lig hedeflerine doğrudan ulaşma fırsatını güçlü rakipleri karşısında bulamadı. Gruptan Kırşehir Belediyespor doğrudan üst lige çıkarken Esenler Erok, Van BBSK ve Karşıyaka da play-off oynama şansı yakaladı. Ligi ikinci sırada tamamlayan Esenler Erokspor, Kızılcabölükspor’un rakibi oldu.

Zorlu eşleşmede ilk maç Denizli’de oynanacak. Yarı finalin ikinci maçı ise İstanbul deplasmanında finale çıkan takımı belirleyecek.
Kızılcabölükspor normal sezonda iki kez karşılaştığı rakibine üstünlük fırsatı tanımazken kendisi de üstünlük kuramadı. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maç 2-2 ikinci yarısında Denizli’de oynanan maç ise 1-1 sona ermişti.

KIZILCABÖLÜKSPOR’UN 3’NCÜ PLAY-OFF’U
Sarı kırmızılılar 6 sezondur mücadele ettiği 3. Lig’de üçüncü kez finallere gitme hakkı kazandı. 2015-16 sezonunda finalde Zonguldak Kömürspor’a elenen sarı kırmızılılar 2017-18 sezonunda  ise Tarsus İdmanyurdu’na finalde kaybetmişti.  Kısıtlı bütçesi ile harikalar yaratan ve futbol dünyasında örnek gösterilen bir kulüp haline gelen sarı kırmızılılarda Başkan Osman Duran sezon başında destek olunmayışı nedeniyle görevinden ayrılmak istemiş, yönetim kurulu üyelerinin baskısı ile ikna edilebilmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..