REKLAMI GEÇ

Mekik silah kuşandı

Mekik silah kuşandı

Teknik Direktör Şermet pozisyon çalıştırdı, oyuncularını tek tek uyardı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 16 Ekim 2014 Perşembe, 11:32

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta bu hafta Hatay temsilcisi Kırıkhansopr’a konuk olacak Kızılcabölükspor, Şirinköy Stadı’nda çalışmalarını sürdürdü. Hafta boyunca Teknik Direktör Hasan Şermet’in duran top organizasyonları, korner kombinasyonları, dönen top çalıştırdığı sarı kırmızılılarda takımın penaltıcısı Hüseyin Çelik de bol bol penaltı kullandı.

MÜCADELEYİ BIRAKMAYIN
Ligde 4 maç aradan sonra Tire’yi 1-0 yenerek galibiyeti hatırlayan Mekik’te Teknik Direktör Şermet antrenman öncesi futbolcuları ile kısa bir toplantı yaptı. Takımın en büyük silahının mücadele gücü olduğunu hatırlatan Şermet öğrencilerinden skor ve dakika ne olursa olsun mücadeleye devam etmelerini istedi. Daha sonra teknik kurmayların gözetiminde çift kale maça geçildi. Şermet Kırıkhan maçında oynatmayı planladığı 11 ile yedek takımdan kurulu 11’i karşılaştırdı. Her iki takımda da futbolcuların hırslı mücadelesi göze çarparken, futbolcuların birbirileri ile olan uyumları dikkat çekti. Teknik kurmaylar saha içine sık sık müdahale ederek uyarılarda bulundu.

İYİ OYNAYARAK PUANLAR KAYBETTİK
Ligde Darıca Gençlerbirliği, Trabzon Akçaabat ve Zonguldak Kömürspor maçlarından puansız dönen Tavas temsilcisinde Teknik Direktör Hasan Şermet bu üç maçı değerlendirdi. Her üç karşılaşmada da oyun üstünlüğünü rakibe bırakmadıklarını, maçı forse ettiklerini söyleyen Şermet, “Pozisyon bulmakta zorlanmadık. Öne geçecek ve kazanacak pozisyonları da oluşturduk ama değerlendiremedik. Çok genç bir takımız. Deneyim eksiğimiz bu tür durumlarda ortaya çıkıyor. Kazanabileceğimiz maçlarda puan alamadık. Bizim adımıza sevindirici olan pozisyona girmek. Tire maçı da 1-0 bitti ama çok fazla pozisyon ürettik. Bu pozisyonları değerlendirsek maç farklı da bitebilirdi. Yine de o maçı kazanmamız moralimizi yükseltti. Kırıkhanspor maçında 3 puan hedefliyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..