REKLAMI GEÇ

Mekik tatil yapmıyor

Mekik tatil yapmıyor

Devre arasında takımlar tatile çıkarken Hasan Şermet’in öğrencileri çalışmalarını sürdürüyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Aralık 2014 Salı, 11:51

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor, ligde ilk devreyi 24 puanla 10. basamakta bitirdi. Sarı kırmızılı Tavas temsilcisi son maçta Gaziosmanpaşa’ya kaybederek ligin ilk bölümünü tamamladı. Teknik Direktör Hasan Şermet  lig bitmesine rağmen çalışmalara ara vermedi ve takımı Denizli’de kampa aldı.

Sarı kırmızılı Tavas temsilcisi kadrosuna dahil ettiği İsmail Baydil ve Kemal Keçeci ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor.  29 Aralık’a kadar ikin devre hazırlıklarına devam edecek olan Mekik’te futbolcular yeni yılda üç gün izin kullanacak. İzin dönüşü çalışmalar kaldığı yerden devam edecek.

DURUMUMUZ KÖTÜ DEĞİL
Ligin ilk bölümünü değerlendiren Teknik Direktör Hasan Şermet iyi bir takım olduklarını hatırlatarak, “Ligi daha iyi yerde bitirebilecek gücümüz var  fakat tecrübe eksiğimiz bulunuyor. Bu eksiğimiz zaman zaman maçlarda kendini gösterdi. Kötü bir yerde değiliz. Üst tarafı yakalayabilecek konumdayız ve alttan uzaktayız” dedi. Ligin ikinci bölümünde takıma bir kaç takviyede bulunacaklarını kaydeden Teknik Direktör Şermet, “Ligde her takımı yenecek gücümüz var. İkinci yarıda daha iyi performans gösterip üst sıralara tırmanmak istiyoruz” diye konuştu. Şermet kaybedilen Gaziosmanpaşaspor maçının kendisini çok üzdüğünü söyleyerek, “Kazanabileceğimiz bir maçtı. İlk yarıda üç net pozisyonumuz vardı. Birini atsak maç farka giderdi. Olmadı, üzgünüz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..