REKLAMI GEÇ

Mekik Yenal ile anlaştı

Mekik Yenal ile anlaştı

Geçen sezonu Pendikspor’da geçiren Yenal Tuncer, Kızılcabölükspor ile anlaştı. Başkan Osman Duran deneyimli futbolcunun takıma katkı sağlayacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Haziran 2018 Salı, 10:09

Kızılcabölükspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılılar geçen sezonu 2. Lig temsilcilerinden Pendikspor’da geçiren defans oyuncusu Yenal Tuncer’i renklerine bağladı.

Dün akşam yapılan görüşmeler sonrası 33 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılılara imza attı.

Deneyimli futbolcu yeniden Denizli’de forma giyeceği için heyecan duyduğunu belirterek; “Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Kızılcabölükspor’dan teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim. İnşallah hep beraber büyük başarılar yakalayacağız. Denizli’de tekrar forma giymek benim için çok güzel olacak” diye konuştu.

Başkan Osman Duran ise Yenal’ın takıma katkı koyacağına olan inancını dile getirerek, “Denizlimizin evladı yine yuvaya döndü. Kızılcabölükspor’a katkı koyacağına inanıyorum” diye konuştu.

İlk kez Denizli Belediyespor ile profesyonel futbol yaşamına adım atan deneyimli sporcu üç sezon sonra Bursaspor’a transfer olmuş yeni kulübünde Süperlig şampiyonluğu yaşamıştı. Yenal sonraki süreçte Antalyaspor, Samsunspor, Mersin İdman Yurdu, Denizlispor, Karşıyaka, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Pendikspor formaları giymişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..