REKLAMI GEÇ

MEKİK YERİNİ YADIRGIYOR

MEKİK YERİNİ YADIRGIYOR

Yaşadığı puan kayıplarından sonra ligde son üç takım arasında yer alan Kızılcabölükspor’da hedef Şile Yıldız’ı devirip üst sıralara tırmanmak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Kasım 2019 Çarşamba, 10:09

Denizli’nin TFF 3. Lig 1. Grup’taki temsilcisi Kızılcabölükspor profesyonel lig tarihindeki en kötü sezonlarından birini geçiriyor. 3. Lig’de play-off finalleri ve yarı finalleri oynayan sarı kırmızılılar 11 hafta sonra topladığı 11 puanla 16’ncı basamakta yer aldı. Kendisi ile aynı puandaki diğer üç takımın averajla gerisinde bulunan sarı kırmızılı takımın bu durumu taraftarını üzdü.

Sezon başından bu yana iç sahada yaşadığı puan kayıpları ile sıkıntılı bir döneme giren sarı kırmızılılar talihsizliğini Şile Yıldızspor maçı ile kırmak istiyor. Evinde sadece Serik Belediyespor’u deviren diğer 4 maçta kazanamayan sarı kırmızılılar zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Pazar günü konuk edeceği Şile Yıldızspor maçına odaklanan sarı kırmızılılar Şirinköy Stadı’nda çalışmalarını sürdürüyor.

Dünkü çalışmayı Teknik Direktör Serkan Görgeç önderliğinde yürüten sarı kırmızılı takım taktik çalışmanın ardından antrenmanı çift kale maçla tamamladı. Serkan Özen, Yasın, Alper ve İlyas çift kalede öne çıkan isimler oldu.

Sarı kırmızılıları uzun süredir zor şartlar altında yöneten Başkan Osman Duran da antrenmanı takip etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..