REKLAMI GEÇ

MEKİK YILDIZ AVINDA

MEKİK YILDIZ AVINDA

Keşfettiği genç yeteneklere forma şansı vererek yükselmelerini sağlayan Kızılcabölükspor bu sezon da yıldız avına çıkıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Haziran 2017 Çarşamba, 09:06

Profesyonel liglerde öne çıkmamış, amatör liglerlerde görev alan genç yeteneklere Kızılcabölükspor kapısını açtı. Her yıl yeni yıldız adaylarına Türk futboluna kazandıran sarı kırmızılılar bu yılki seçmelere 5 gün ayırdı.

Teknik Direktör Hasan Şermet önderliğindeki sarı kırmızılı kurmaylar Denizli ve çevresinde yetişen genç yetenekleri 5 Temmuz’dan itibaren kampa alacak.

Kamp boyunca öğrenci adaylarını izleyip durumlarını değerlendirecek olan Teknik Patron Şermet ve ekibi bu yılki kadroya yeni genç yetenekleri dahil etmek istiyor.

Kızılcabölükspor’un gerçekleştireceği seçmelere şimdiden müracaatlar yoğunlaşırken Başkan Osman Duran, “Kızılcabölükspor olarak sadece transferlerle değil, yetiştirerek ve amatörden alıp gelişimlerini sağlayarak yeni oyuncular kazanma yoluna gidiyoruz. Her yıl gerçekleştirdiğimiz seçmelere bu yıl ilginin fazla oluşu bizleri memnun etti. 5 Temmuz’da başlayacak seçmeler için Denizli ve ilçelerimizden yetenekleri gençlerimizi bekliyoruz. Kızılcabölükspor gençler için çok uygun bir kulüp. Burada forma şansı bulabilecekler ve gelişimlerini tamamlayacaklar. Daha önce de gerek altyapıdan gerekse seçmelerle kadromuza dahil ettiğimiz futbolcularımız oldu. Ligde kendini gösteren oyuncularımız önemli transferler yaptı ve hayatlarına yeni bir yol çizdiler” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..