REKLAMI GEÇ

Mekikte hazırlıklar sürüyor

Mekikte hazırlıklar sürüyor

Sezon içinde antrenmanlarını ve Denizli’deki maçlarını sentetik zeminde yapan Kızılcabölükspor, play-off yarı final maçı öncesi tüm çalışmalarını Atatürk Stadı’nda yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Mayıs 2018 Çarşamba, 09:36

TFF 3. 3. Lig 3. Grup’ta normal sezonu dördüncü basamakta tamamlayan Kızılcabölükspor gözene Cuma günü oynayacağı yarı final maçına çevirdi. Sarı kırmızılı Denizli temsilcisi ligde deplasmanda yendiği fakat kendi evinde kaybettiği Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak. Zorlu maç Cuma akşamı 16:00’da başlayacak.

Sezon boyunca antrenmanlarını sentetik zemine sahip Şirinköy Sahası’nda yapan, maçlarının da büyük bölümünü sentetik zeminli Kızılcabölük Sahası’nda oynayan sarı kırmızılılar zorlu maç öncesi Denizli Atatürk Stadı’nın zeminine alışmaya çalışıyor.

Ligde son maçlarını da bu sahada oynayan Hasan Şermet’in öğrencileri Sultanbeyli maçı öncesi antrenmanlarını da çim zeminde gerçekleştirerek hazırlanıyor.

Şermet önderliğinde dün gerçekleştirilen çalışmada ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yapan sarı kırmızılı takım çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Başkan Osman Duran da antrenmanı izledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..