REKLAMI GEÇ

MEKİKTE HEDEF İLK PUANLAR

MEKİKTE HEDEF İLK PUANLAR

Kızılcabölükspor gözünü artvin Hopa maçına çevirdi. Sarı kırmızılılar sezonun ilk puanlarını taraftarları önünde almak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Eylül 2019 Perşembe, 11:15

  1. Lig’de her sezon üst sıraları zorlayan bir takım görüntüsü veren Kızılcabölükspor bu sezona iyi başlayamadı. Sarı kırmızılılar Düzcespor deplasmanında aldığı 1-0’lık yenilgi sonrası gözünü Artvin Hopaspor maçına çevirdi.

Cumartesi günü evinde rakibini ağırlayacak olan Mekik sezonun ilk puanlarını taraftarı önünde almak istiyor.

Zorlu maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Serkan Görgeç önderliğinde sürdüren sarı kırmızılılar Şirinköy Sahası’nda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri de antrenmanları yakından takip ediyor.

Diğer yandan sarı kırmızılıların deneyimli forveti Mustafa Ethem Erboğa da taraftarları önünde oyanayacakları Artvin Hopa maçında üç puan almak istediklerini söyledi.

İlk maçta istemedikleri bir sonuç aldıklarını ve artık o maçı geride bıraktıklarını söyleyen Erboğa, “Artvin Hopaspor maçına kilitlendik. Hazırlıklarımız devam ediyor. Hedefimiz galibiyet. Takım olarak elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Sezonun ilk iç saha maçında taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Stadı dolduracaklarına eminim. Artvin Hopaspor karşısında taraftarlarımızın desteği ile kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..