REKLAMI GEÇ

Mekikte herkes gol atıyor

Mekikte herkes gol atıyor

Kızılcabölükspor ligde 10 haftayı geride bırakırken bu maçların 8’inde rakip fileleri havalandırma başarısı göstererek grubunda en çok gol atan 3 takımdan biri oldu.

/ DENİZLİSPORHABER / 1 Kasım 2013 Cuma, 11:54

SELAMİ AYDIN

Denizli’nin 3. Lig 1. Grup’taki temsilcisi Kızılcabölükspor tutulmuyor. İlçe temsilcisi bu sezon ligde çıktığı 10 maçın 8’inde gol atma becerisi gösterdi ve rakipleri için korkulu rüya olmayı başardı. Mekikte teknik ekibi daha çok sevindiren gelişme ise bu maçlarda skora katkı koyan futbolcu sayısındaki zenginlik. Kızılcabölükspor’da forvet hattının dışında, orta saha ve defansta görev alan oyuncular da takımın skor yapmasına katkı koydu.

Ligde topladığı 16 puanla beşinci basamakta yer alan sarı kırmızılılar 20 gol atan Beylerbeyi ve 19 gol atan Kahramanmaraş Belediyespor’dan sonra 16 golle grubunun en skorer takımı oldu. Ümraniye, Belediye Bingöl, Elibol Sandıklı, Ankara Demir, Beylerbeyi, Fethiye, Adıyaman ve Siirtspor maçlarında rakip fileleri havalandıran Kızılcabölükspor’un en çok gol atan oyuncusu ise 5 golle Mustafa Tahran oldu.

Kızılcabölükspor’da Mustafa Tahran’ın yanı sıra Tolga Tarakçı, Hüseyin Çelik ve Uğur Keskin 2’şer, Samet Kartop, Ahmet Kılıçarslan, İrfan Şişova, Ergin Ersin, Nazmi Çandoğan, Sinan Kılıçarslan ve Çağlayan İrece de birer gol kaydetti.

TAVAS’TA İLK RANDEVU

Yetersizlikleri tamamlanan ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından onayı alınan Tavas İlçe Stadı, sarı kırmızılıların ilk kez bir lig maçına bu hafta ev sahipliği yapacak. Pazar günü saat 13:30’da başlayacak olan Kızılcabölükspor – Payas Belediyespor mücadelesini Sezer Yalçın, Gürcan Çalışkan, Selahattin Vulaş triosu yönetecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..