REKLAMI GEÇ

MEKİKTE KIRŞEHİR DEPLASMANINDA HEDEF GALİBİYET

MEKİKTE KIRŞEHİR DEPLASMANINDA HEDEF GALİBİYET

Ligde ikinci sıradaki Esenler Erok’u elinden kaçıran Kızılcabölükspor gözünü lidere dikti. Sarı kırmızılılar zorlu deplasmandan üç puan çıkarmayı hedefliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Nisan 2019 Pazartesi, 11:53

TFF 3. Lig 2. Grup’ta evindeki maçta Esenler Erokspor’u son dakikalarda yediği golle elinden kaçıran Kızılcabölükspor, Çarşamba günü lider Kırşehir Belediyespor’a konuk olacak.
Grubun en tehlikeli takımlarından biri olan Kırşehir Belediyespor karşısında sahaya üç puan için çıkacak sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Ali Yalçın kazanmaktan başka düşünceleri olmadığını söyledi.

Takımın bu maça konsantre olduğunu kaydeden Ali Yalçın, ” Tamamen Kırşehir Belediyespor maçına kilitlenmiş durumdayız. Rakibimiz eksileri ve artılarını iyi analiz ettik. Oyun planımızı galibiyet üzerine yaptık. Hedefimiz kazanarak bu yarışın içinde sonuna kadar yer alabilmek. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Çocuklara sonuna kadar güveniyorum. Biz iyi bir takımız ve hedeflerimize ulaşabilme adına son dakikaya kadar ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..