REKLAMI GEÇ

Mekikte sakatlıklar can sıkıyor

Mekikte sakatlıklar can sıkıyor

Ligde son 5 maçın dördünde beraberlik alan Kızılcabölükspor’da sakat futbolcuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Şubat 2015 Cuma, 12:12

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta play-off hedefini kovalayan Kızılcabölükspor hafta sonunda Tire’ye konuk olacak. Ligde son beş maçında 4 kez berabere kalan Denizli temsilcisinde Teknik Direktör Hasan Şermet ve kurmaylarını sakatlıklar düşündürüyor.
Zonguldak Kömürspor maçında beş sakat veren kırmızı beyazlılarda sakatlıklar antrenmanlara da yansıyor. Tire maçı hazırlıkları sürerken Burak Yılmaz, Kerim Bölük ve Semih Ceylan antrenmanlara katılamadı. Kaleci Asil Kaan ile Hüseyin Çelik ise düz koşu yapmakla yetindi.

Şirinköy Stadı’ndaki çalışmalar 5’e 2’nin ardından çift kale maçla tamamlandı. Melih Şencan, Ahmet Aydın, Fatih Yiğen ve Mustafa Altun çift kale maçta dikkat çeken isimler oldular.

KERİM SEZONU KAPATTI
Kırmızı beyazlılarda yapılan kontrollerden sonra Kerim Bölük’ün sezonu kapattığı açıklandı. Z. kömürspor maçının 64. dakikasında sakatlığı nedeniyle oyundan çıkarılan Kerim Bölük’un yan çapraz bağının koptuğu anlaşıldı. Burak Yılmaz ve Semih Ceylan’ın tedavileri sürürken her iki futbolcunun da maça yetiştirileceği kaydedildi. Dizine aldığı darbe ile sakatlanan kaleci Asil Kaan’ın ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..