REKLAMI GEÇ

MUĞLASPOR 1 KIZILCABÖLÜKSPOR 1

MUĞLASPOR 1 KIZILCABÖLÜKSPOR 1

Denizli’nin 3. Lig’deki temsilcisi Kızılcabölükspor dün akşam Muğlaspor ile hazırlık maçı yaptı. Sarı kırmızılılar öne geçtiği maçı beraberlikle bitirdi 1-1.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Ağustos 2019 Cumartesi, 12:48

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor hazırlık maçında 2. Grup takımlarından Muğlaspor ile karşı karşıya geldi.
Kızılcabölükspor’un eski hocası Hasan Şermet’in çalıştırdığı Muğlaspor ile yapılan hazırlık maçı Muğla Atatürk Stadı’nda oynandı.
Teknik Direktör Serkan Görgeç sahaya Bahadır, Sedat, Hasan, İlyas Ural, Selçuk, Tuygun, Hasan Can Yalçıntekin, Mustafa Altun, Ali Helvacı, Kerem Çalışkan ve Melih Vardar ilk 11’i ile çıktı.
Görgeç ikinci yarıda Amaç Ulaş, Mehmet Yılmaz, Ramazan, Serkan, Abdullah, Halil, Ümit, Ertuğrul, Abdullah Çınar, Yasin Yılmaz, Yılmaz Ay, Remzi ve Süleyman Turan’a şans tanıdı.
Sarı kırmızılılar karşılaşmaya iyi başladı. 5’nci dakikada defansın arkasına atılan topla Kerem buluştu şutu kaleciden döndü. Usta ayak Ali Helvacı dönen topu boş kaleye tamamladı ve Denizli temsilcisini öne geçirdi 0-1.
11’nci dakikada Kızılcabölükspor ceza alanı içindeki karambolda topa en son dokunan Ahmet Muğlaspor’un eşitlik sayısını attı.

Maçın kalan bölümünde her iki takım da pozisyon üretmesine rağmen topu ağlara gönderemedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..