REKLAMI GEÇ

NAZİLLİ BELEDİYESPOR 0 KIZILCABÖLÜKSPOR 1

NAZİLLİ BELEDİYESPOR 0 KIZILCABÖLÜKSPOR 1

Sezonun ilk yarısında istediği skorları alamayan sarı kırmızılılar devre arasındaki takviyelerle gücünü artırdı. Nazilli Belediye ile yapılan hazırlık maçında İlyas’ın sayısı kazananı belirledi 0-1.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Ocak 2020 Pazartesi, 10:00

Denizli’nin 3. Lig 1. Grup’taki temsilcisi Kızılcabölükspor ikinci yarı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Ligin ilk yarısında istediği skoru üretemeyen sarı kırmızılılar devre arasındaki hazırlık maçlarında bambaşka bir görüntü ortaya koydu.

Çalışmalarını Denizli’de sürdüren sarı kırmızılılar dün Nazilli Belediyespor ile bir hazırlık maçı gerçekleştirdi. Nazilli İlçe Stadı’ndaki karşılaşmanın tek sayısı 76’ncı dakikada İlyas Ural’ın ayağından geldi.

Teknik Direktör Serkan Görgeç maça Amaç Ulaş Bayram, Sedat Yahşi, İlyas Ural, Semih Durmuş, Alper Hamdi Bayraktar, Taygun Vurgun, Ümit Hatipoğlu, Ali Helvacı, Emre İşçiler, Mustafa Altun ve Mustafa Ethem Erboğa 11’i ile başladı.

İkinci yarıda Tarık Emre Arslan, Abdullah Altıntaş, Hasan Emiroğlu, Yasin Yılmaz, Remzi Şenlikçi, Ertuğrul Yıldırım ve Abdullah Çınar oyuna girdi.

Karşılaşmanın 76’ncı dakikasında Ali Helvacı’nın kullandığı korner atışında topa iyi yükselen İlyas kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek Denizli temsilcisine galibiyeti getiren sayıyı kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..