REKLAMI GEÇ

“O golü atacağımı hissettim”

“O golü atacağımı hissettim”

Tekirdağspor’u 90+5’de attığı golle deviren Kızılcabölükspor’da golün sahibi Kıvanç, “O golü atacağımı hissetmiştim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Ağustos 2015 Salı, 09:49

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta ligin ilk maçında Tekirdağspor’u ağırlayan Kızılcabölükspor, Kıvanç Salihoğlu’nun 90+5’nci dakikada attığı golle sezona galibiyetle başladı.

Maçın kahramanı Kıvanç Salihoğlu kulübün resmi internet sitesinde açıklamalarda bulundu. Golü hissettiğini söyleyen futbolcu, “Golü atacağımı hissetmiştim” dedi.

Bu sezon hedeflerini yükselttiklerine işaret eden Kıvanç Salihoğlu, “Lige galibiyetle başladığımız için çok mutluyuz. Maça çok iyi başladık ve birçok fırsat yakaladık. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olabilseydik daha farklı olabilirdi. Rakibimize hiç pozisyon vermedik. Son dakikaya kadar savaştık ve kazanmayı bildik. O an golü atacağımı hissetmiştim ve doğru yerde bulunarak kafayla topu ağlara gönderdim. Tüm takımı tebrik ediyorum. Bu yıl hedefimiz her zaman üst sıralar olacaktır. İçerde dışarıda maç ayırt etmeden her maça kazanmak için çıkacağız” dedi.

Diğer yandan sarı kırmızılılar bir günlük iznin ardından bugün yeniden toplanarak Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..