REKLAMI GEÇ

Osman Duran: Denizli futbolunu vitrine çıkardık

Osman Duran: Denizli futbolunu vitrine çıkardık

Profesyonel liglerin en genç takımına sahip olduklarını söyleyen Duran, Denizlili genç oyuncuları vitrine çıkardıklarını söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 29 Mayıs 2014 Perşembe, 10:22

Geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele ettiği 3. Lig’de hedeflerine ulaşan Kızılcabölükspor’da Başkan Osman Duran sezonu değerlendirdi. Öncelikli amaçlarına ligde kalarak ulaştıklarının altını çizen Duran, “Tecrübesizdik, ama bunu üzerimizden attık. Yeni sezona daha fazla deneyimle gireceğiz” dedi. Kızılcabölükspor’un Denizli futbolunu vitrine çıkardığına değinen Duran, “3. Ligin zorluklarını çok fazla bilmiyorduk. gençlerden  oluşan kadromuzla Denizlili futbolcularımızı vitrine çıkarmayı hedefledik. Bu konuda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Amatör takımlardan aldığımız Sedat, Burak, Hasan, Çağlayan vb gibi futbolcularımıza şimdi PTT 1. Lig takımları talip oluyor. Ama bizim için ilk öncelik her zaman Denizlispor’dur. Denizli futbolunun eski başarılı günlerine dönebilmesi için Denizlispor’umuzun güçlü olması gerekiyor. Onlar bizim lobimiz ve öncümüzdür. Yeşil siyahlı takımımız güçlü olursa bizlerde daha iyi yerlerde oluruz” dedi.

HALK PARA TOPLAYIP PRİM VERDİ
Yönetim kurulu konusunda çok şanslı olduğunun altını çizen Başkan Osman Duran, “Çok değerli insanlardan oluşan bir yönetimimiz var. Hiçbir çıkar gözetmeksizin takıma destek olan, içerde dışarıda tüm maçlarımıza gelen böyle bir yönetim bulunamaz. Bize her zaman destek olan Kızılcabölük halkı da bu başarının bir parçasıdır” dedi. Camianın tek yumruk olmayı başardığı için sezonu başarı ile geçirdiğinin altını çizen Duran, “Herkes kendince bir katkı koydu. Zor dönemimizde Kızılcabölük halkı kendi içinde para toplayarak takımın primini ödedi. Bir yanda profesyonellik olmasına rağmen içimizdeki amatör ateşini de hiçbir zaman kaybetmediğimizin en güzel göstergesidir bu olay” diye konuştu.

DESTEK BEKLİYORLAR
Yeni sezonda mutlaka destek görmeleri gerektiğinin altını çizen Duran, “Bizim amacımız Denizlili gençleri profesyonel liglerde oynatıp, Denizlispor için bir altyapı vazifesi görmek. Gelecek sezon için yaş sınırlaması kalktı. Bu bizleri maddi olarak daha da zorlayacaktır. Diğer takımların bize göre çok daha büyük bütçeleri var. Biz anlayışımızı değiştirmeyeceğiz ama destek olunmadan ayakta kalmak kolay değil. Özellikle Tavas ilçe belediyemizin bize destek olacağına inanıyoruz. Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a da teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..