REKLAMI GEÇ

OSMAN DURAN: KIZILCABÖLÜKSPOR’DA SADECE FUTBOL YOK

OSMAN DURAN: KIZILCABÖLÜKSPOR’DA SADECE FUTBOL YOK

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran büyük başarı gösteren voleybol takımını kutladı, “Kızılcabölükspor futbolun dışında 8 amatör branşla daha sporun içinde” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Haziran 2017 Cuma, 11:24

Kızılcabölükspor Yıldız Erkekler Voleybol Takımı bu sezon ilk kez yer aldığı müsabakalarda önce Denizli şampiyonu oldu ardından bölge elemelerini geçerek Türkiye finallerine katılma hakkı elde etti. Türkiye’nin grubunda en başarılı 16 takımı arasına giren sarı kırmızılı voleybolcuları Başkan Osman Duran tebrik etti.

Kızılcabölükspor’un sadece futbol kulübü değil amatör branşlara da sahip bir spor kulübü olduğunu hatırlatan Duran, ” Yıldız Erkekler Voleybol takımımız bizleri Türkiye şampiyonası finallerinde gururlandırarak 14.oldu. İlk defa voleybol kategorisinde yer almamıza rağmen Denizli şampiyonu olduk ve ilimizi Türkiye şampiyonası finallerinde temsil ettik. Beşiktaş ve Galatasaray gibi büyük takımlarla maç yaparak güzel tecrübeler yaşadık. Tüm voleybol takımımızı tebrik ediyorum. Ayrıca masa tenisi, kayak, tekvando, badminton, karate, atletizm ve hentbol olmak üzere toplam 8 kategoride yer alıyoruz ve 111 sporcumuz var. Kızılcabölükspor futbol takımının dışında birçok branşta yer alarak tam anlamıyla bir ‘spor’ kulübü olarak büyümeye devam ediyor. Amacımız tüm gençlerimizi spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak. İnşallah kısa vadede başardığımız bu işleri uzun vadeye yaymak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..