REKLAMI GEÇ

Osman Duran’dan taraftarlara çağrı

Osman Duran’dan taraftarlara çağrı

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran İstanbulspor maçının kritik öneme sahip olduğunu hatırlattı, Denizlililere destek çağrısında bulundu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 16 Mart 2015 Pazartesi, 13:05

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta play-off’a kalma mücadelesi veren Kızılcabölükspor yarın Denizli Atatürk Stadı’nda İstanbulspor’u ağırlıyor. Ligde 3. basamakta yer alan rakipleri ile aralarında 5 puan fark bulunduğunu hatırlatan Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, “Bu maç play-off hedefimiz açısından son derece kritik bir maç. Taraftar desteğine çok ihtiyacımız olacak. Denizlili futbolseverlerin bizi desteklemelerini, hedefimize ulaşmamızda yanımızda yer almalarını istiyoruz. Maç hafta içinde ve 13:30 gibi uygun bir saatte oynanacak. Herkesi Denizli Atatürk Stadı’na bekliyoruz” dedi.
Bu maçta alacakları galibiyet ile hedeflerinin daha da pekişeceğini söyleyen Duran, “Rakip güçlü bir takım. Bizim ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Önceki maçlardaki performansımızı ortaya koyarsak bu maçı kazanırız. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz” diye konuştu.
Kızılcabölükspor Sportif Direktörü Hakan Dolutaş ise Kızılcabölükspor’un sezon başından bu yana play-off’u hedeflediğini vurgulayarak, “İyi bir takımız. İyi bir futbolla bu maçı kazanacağımızıdüşünüyoruz. İstanbulspor karşılaşması hedefe ulaşmak bakımından çok çok önemli bir maç. Bu maçta taraftarlarımızın desteğini istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..