REKLAMI GEÇ

PROFESYONEL ŞUBEYE 6 AY CEZA

PROFESYONEL ŞUBEYE 6 AY CEZA

Düzcespor maçında hakeme itiraz eden Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Halil Tun’a şok ceza geldi. PFDK hakem raporuna istinaden Tun’a 6 ay hak mahrumiyeti verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Kasım 2018 Cuma, 11:00

TFF 3. Lig 2. Grup’ta 3-1 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan oynanan Kızılcabölükspor – Düzcespor karşılaşması sonrası sarı kırmızılı kulübe ceza yağdı.

Karşılaşma sonrasında hakeme itirazda bulunan Kızılcabölükspor Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkanı Halil Tun ağır cezalara çarptırıldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu hakem raporuna istinaden Tun’a 6 ay hak mahrumiyeti ve 30 bin lira para cezası uyguladı.

Sarı kırmızılı kulüp cezanın ardından karşılaşmanın hakemi Ali Rıza Altunbakır’ı kötü maç yönetmek ve Kızıcabölükspor’u hedef almakla suçlarken, denizlisporhaber.com’a konuşan Asbaşkan Tun, “Hakeme kartlar konusunda itirazda bulundum. Rakip takım futbolcularını ikazlarla geçiştirirken bizim futbolcularımıza karşı hemen kartını kullandı. İki oyuncumuz sonraki maçta cezalı duruma düştü. Buna itiraz ettim, PFDK ağır bir ceza verdi” dedi.

Asbaşkan Tun, Kızılcabölükspor Kulübü olarak cezalara itiraz edeceklerini ve hukuki olarak haklarını kullanacaklarını belirterek, “İtirazımızı yapacağız. Bu cezaların haksız olduğuna inanıyoruz” dedi.

Diğer yandan aynı karşılaşmanın 90+3’ncü dakikasında bir taç atışı kullandığı sırada topu rakibine attığı ileri sürülen Sedat Yahşi de iki maç ve 1500 lira para cezasına çarptırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..