REKLAMI GEÇ

O SAHA BÜYÜK TUZAK

O SAHA BÜYÜK TUZAK

Kızılcabölükspor’un rakiplere korku salan sahası artık bir kapana dönüştü. Kendi evinde fırtına gibi esen Mekik artık her rakibe puan veriyor…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Ekim 2016 Çarşamba, 10:53

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Denizli’yi temsil eden Kızılcabölükspor zor günler geçiriyor. Sarı kırmızılılar geçen sezon şampiyonluğu kaçırırken bu sezon geride kalan 7 maçta galibiyet yüzü görmedi.

Gelinen noktada büyük talihsizliklerin yanı sıra rakiplerin Kızılcabölük Sahası’nı iyi kullanmasının da payı var.

BU SAHADA 42 PUAN TOPLAMIŞTI
Kızılcabölükspor geçen sezon kendi sahasındaki 17 maçın 14’ünü kazanmasını bilmişti. Bu sezon ise çıktığı 4 maçta sadece 3 beraberlik elde edebildi. Ölçüleri normal futbol sahalarına göre küçük olan Kızılcabölük Sahası’nda rakipler kale alanı önüne kapanarak adeta set kuruyor. Dar sahada kapalı defansı açmakta zorlanan Kızılcabölükspor ise oyun üstünlüğünü elinde bulundurmasına rağmen skor üretemiyor.

DAHA GOL ATAMADILAR
Ligde Kızılcabölük Sahası’nda Sancaktepe, Erzincanspor ve Cizrespor ile 0-0 berabere kalan Mekik, Tekirdağspor’a da 2-0 kaybetti ve dört maç sonunda kendi evinde gol atamamış bir takim olarak garip bir rekora imza attı. Aynı sahada Türkiye Kupası maçında Mersin İdmanyurdu’na 5 gol atan Mekikte Başkan Osman Duran, “O maç kupa maçıydı. Galibiyet her iki takıma da lazımdı. Ligde durum öyle değil. Rakipler bir puana razılar. Kapanıyorlar ve saha küçük olduğu için açamıyoruz. Kontra atakla bir gol atarlarsa zaten durum bizim için çok daha kötü oluyor” diye konuştu.

DENİZLİ’DE BAŞKA SAHA MI YOK?
Denizli’nin 3. Lig’deki iki temsilcisinden biri olan Kızılcabölükspor’un kent için önemi büyük. Bu sezon düşme hattında mücadele vermek istemeyen sarı kırmızılı yönetim kent merkezinde bir sahada maçlarını oynamak için başvuruda bulundu. Başkan Osman Duran, “Teknik heyet ve futbolculara güveniyoruz. Şanssızlığı kırdığımızda, hakem hataları bizim maçlarımızda olmadığında  çok daha iyi yerlere geleceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

emin   -  Bağlantı 12 Ekim 2016, 15:03

Saha küçükse Tavas Şehir stadında oynayın. Standartlara göre ölçüleri var. Tavas seyircisi her zaman destekler.