REKLAMI GEÇ

SAHA SORUNU ÇÖZÜLDÜ

SAHA SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Kızılcabölükspor’un saha sorunu Atatürk Stadı’nın tahsis edilmesi ile sona erdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Temmuz 2017 Çarşamba, 15:14

Denizli’nin 3. Lig’deki tek temsilcisi Kızılcabölükspor lig maçlarının bir kısmını Denizli Atatürk Stadı’nda oynayabilecek.

Saha ebatları, güvenlik ve suni zemin nedeniyle maçlarını Kızılcabölük Sahası’nda oynamak istemeyen sarı kırmızılı kulüp, Denizli içinde saha bulamayınca TFF’ye maçların Kızılcabölük’te oynanacağını bildirmiş fakat yedek saha taahhüdünde bulunamamıştı.

Sarı kırmızılı yöneticilerin taleplerine rağmen saha konusu çözülemeyince Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan devreye girdi.

Denizlispor 2. Başkanı Taner Atilla Doğan Seyfi Atlı Stadı’nın U21 ve diğer akademi takımlarının yanı sıra futbol okulu öğrencileri tarafından kullanılacak olması nedeniyle Atatürk Stadı’nın verilmesini gündeme getirdi.

Bu konuda Kızılcabölükspor Kulübü ile temasa geçen Atilla krizi çözdü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da görüşünü alarak Denizli Atatürk Stadı’nı sarı kırmızılılara verdi.

MAÇLARINI KIZILCABÖLÜK’TE OYNAYACAKLAR
Kızılcabölükspor Kulübü yeni sezonda iç saha maçlarını Kızılcabölük Sahası’nda oynanacak. Denizli Atatürk Stadı ise sadece zorunlu hallerde ya da özel öneme sahip lig maçlarında kullanılacak.

SEÇMELER İÇİN SAHA YOK
Diğer yandan Kızılcabölükspor Kulübü bugünden başlayarak 5 gün süreyle futbol seçmeleri gerçekleştiriyor. Geleceğin yıldız adaylarını bulup çıkarmayı amaçlayan seçmeler için de saha konusu problem oldu. Seçmeleri gerçekleştirmek için Şirinköy, Akkonak ve Esentepe sahalarını talep eden Kızılcabölükspor bu sahalarda maç olması nedeniyle seçme saatlerini değiştirmek zorunda kaldı. U12 maçları nedeniyle seçmeler akşam 21:00’den itibaren başlayacak.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI
Diğer yandan Kızılcabölükspor iç saha maçları için kombine ve bilet fiyatlarını açıkladı. Sarı kırmızılı taraftarlar sezonluk kombinelerini 100 liradan alabilecek. Maç biletleri ise erkek taraftarlara 10 bayan taraftarlara 3 liradan satılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..