REKLAMI GEÇ

Samet Kartop attığı golle tarihe geçti

Samet Kartop attığı golle tarihe geçti

Son yıllarda gerçekleştirdiği büyük atakla tarihinde ilk kez profesyonel lige çıkmayı başaran Kızılcabölükspor’da, TFF’ye bağlı liglerde kulüp tarihinin ilk resmi golü de Samet’ten geldi.

/ DENİZLİSPORHABER / 5 Eylül 2013 Perşembe, 12:00

Denizli’de son yılların hiç kuşkusuz en önemli sportif başarısını Kızılcabölükspor gösterdi. Denizlispor’un PTT 1. Ligi’nde çıkmaza sürüklendiği, Denizli B.B.’un 2. Lig’den düşerek tüm prestijini kaybettiği dönemde Kızılcabölükspor kentin göğsünü kabartan futbol başarılarının altına imzasını attı. Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu’nun desteği ile tarihinde ilk kez profesyonel lige çıkan kasaba temsilcisi için ligin ilk maçı da büyük önem taşıyordu. Sarı kırmızılılar evindeki Ümraniyespor maçını kazanamadı ama yine de taraftarlarına heyecanlı bir 90 dakika yaşatmayı başardı. Bu maçın kulüp tarihinin ilk profesyonel maçı olarak kayıtlara geçmesinin yanında farklı bir önemi daha vardı. Sarı kırmızılıların başarılı futbolcusu Samet Kartop profesyonel ligdeki ilk Kızılcabölükspor golünü kaydederek kulüp tarihine adını altın hareflerle yazdırdı.

1982 yılında kurulan sarı-kırmızılı kulübün profesyonel ligdeki ilk golünü kaydeden Samet Kartop, attığı golden dakikalar sonra farklı bir mutluluk yaşadı. Maçı 2-1 kaybetmelerine rağmen lig tarihine adını yazdıran Samet Kartop, çok mutlu olduğunu ve kulüp tarihine geçtiği için de farklı bir sevinç yaşadığını söyledi. Kartop, yaptığı açıklamada, “Çok farklı bir duygu. Kulüp tarihine geçtiğim için mutluyum. Ancak maçtan mağlup ayrıldık. İlerleyen haftalarda çıkışa geçmek için her şeyi yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..