REKLAMI GEÇ

SAMET’TEN GALİBİYET SÖZÜ

SAMET’TEN GALİBİYET SÖZÜ

Kızılcabölükspor’un asist kralı Samet Dağlı, zorlu Esenler Erakspor maçını kazanacaklarını söyledi, taraftardan destek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Mart 2019 Cuma, 12:30

TFF 3. Lig 2. Grup’ta lig ikincisi Esenler Erokspor’u ağırlayacak Kızılcabölükspor zorlu maça kilitlendi. Sarı kırmızılıların yıldız futbolcusu Samet Dağlı zorlu karşılmaşma öncesi galibiyet sözü verdi, taraftardan destek istedi.

Sarı kırmızılı fırma ile bu sezon 10 gol atan ve 12 asist yapan futbolcu takım olarak zorlu maça kilitlendiklerini kaydetti. Hafta başından bu yana Erokspor maçına hazırlandıklarını söyleyen Samet Dağlı, “Hafta başından bu yana hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Tüm takım olarak bu maça kilitlenmiş durumdayız. İç sahada yüksek bir performans gösteriyoruz. Hedefimiz kazanarak zirve yarışını sürdürmek. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bu önemli karşılaşmada tüm taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Onların desteği bizler için her zaman itici güç olmuştur. Pazar günü de taraftarlarımız tribün olarak gerekeni yapacaklardır. Bizde galibiyeti onlara armağan edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..