REKLAMI GEÇ

SERKAN GÖRGEÇ KIZILCABÖLÜKSPOR’UN BAŞINA GEÇTİ

SERKAN GÖRGEÇ KIZILCABÖLÜKSPOR’UN BAŞINA GEÇTİ

Kızılcabölükspor yeni sezonda Serkan Görgeç ile çalışacak. Sarı kırmızılı kulüpte daha önce de görev alan Görgeç ilk kez birinci hoca olacak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Haziran 2019 Perşembe, 10:08

TFF 3. Lig’de mücadele eden Kızılcabölükspor yeni sezonda Serkan Görgeç’e emanet. Bir süredir teknik adam arayışında olan sarı kırmızılı kurmaylar eski çalıştırıcısı Serkan Görgeç ile temastaydı.

Daha önce Kızılcabölükspor’da yardımcı antrenör olarak görev yapan Görgeç ile yapılan görüşmeler olumlu sonuç verdi. Dün Başkan Osman Duran ve Profesyonel Şube Sorumlusu Halil Tun ile bir araya gelen Görgeç resmi sözleşmeye imza atı.

Kızılcabölükspor ile daha önce iki kez play-off heyecanı yaşayan Görgeç ilk kez birinci hoca olarak görev alacak.

Kızılcabölükspor’un önceki dönem teknik patronu Hasan Şermet’in ekibinde yer alan Görgeç sezon başında Karacabey Belediyespor’un teknik ekibine dahil olmuş ve burada zor koşullara rağmen takımı play-off oynatan ekibin parçası olarak hizmet vermişti. Hasan Şermet ile birlikte yürüdüğü bu yolda pek çok yönetimsel sorunlar yaşamasına rağmen ligde kalma mücadelesi veren bir takıma play-off heyecanı yaşatan bu değerli teknik ekipten ilk kopma da böylece yaşanmış oldu.

Bu sezon iddialı bir ekip oluşturmak istemeyen bundan sonra misyonunu daha çok oyuncu yetiştirmek üzerine kuran Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, “Tanıdığımız, bildiğimiz, sevdiğiliz bir teknik adam. Daha önce de birlikte çalıştık ve kendisinden fazlasıyla memnun kaldık. Yeni sezonda takımı Denizli dışından bir teknik adama emanet etmeyi hiç düşünmedim. Serkan Görgeç hocamızla bir süredir görüşüyorduk. Burada kendi ekibini oluşturarak uzun yıllar hizmet edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Yeni sezonda Kızılcabölükspor’u çalıştıracak olan Görgeç ise; “Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Yeniden bu aileye katıldığım için mutluyum. Burada yıllarca emek verdik. Bu sezonda da elimizden geleni yapacağız. Kızılcabölükspor güzel günler görecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..