REKLAMI GEÇ

SERKAN GÖRGEÇ: PUAN KAYIPLARINI TELAFİ EDECEĞİZ

SERKAN GÖRGEÇ: PUAN KAYIPLARINI TELAFİ EDECEĞİZ

Sezonun ilk maçında Düzcespor deplasmanında kaybeden Kızılcabölükspor gözünü Artvin Hopaspor maçına çevirdi. Sarı kırmızılılar puan kayıplarını bu maçta telafi etmek istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Eylül 2019 Perşembe, 10:27

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor sezonu Düzcespor deplasmanında açtı ve maçı 1-0 kaybetti. Sarı kırmızılılar hafta sonunda oynanacak Artvin Hopaspor maçında puan kayıplarını telafi etmek istiyor.

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Serkan Görgeç puan kaybına rağmen takımının ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu belirtirken, 90 dakika top kontrolünün kendilerinde olduğunu söyledi.

Görgeç,  “Rakibimiz taraftar desteğiyle birlikte ilk 10 dakikalık süreçte kalemize yüklenmeye çalıştı ama buna müsaade etmedik. Oyunun kontrolü 90 dakika boyunca bizdeydi diyebilirim. Sahada futbol oynamak isteyen, iştahlı, etkili, bol pas yapan bir Kızılcabölükspor vardı. Pozisyonlarda bulduk ama değerlendiremedik. Rakibimiz maçta tempoyu düşürme, oyunu soğutma adına her şeyi yaptı. Özellikle yediğimiz golün ardından skorun üstüne yatmak için oyunu çok soğuttular. Tüm bu olumsuzluklara rağmen son bölümde baskımızı iyice arttırdık ama aradığımız golleri bulamadık. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Ama önümüzde uzun bir periyot var.  Sahada gösterdiğimiz mücadeleden ve oyundan memnunum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..